Weblog #1449

Thursday 2009-05-28 20:05
Author: Ingmarie Nilsson
Sista torsdagen i maj 2009
Tänkte du kanske vill veta.
Hur just min dag varit.
S-u-p-e-r-intressant liksom. ;-)

Ungefär så här;

Uppe och kutade innan ens byggarbetarna var på plats. (Och det är tidigt!)
Dusch och frukost.

Cykel till Södra station.

Pendeln till Flemingsberg och Karolinska sjukhuset där jag jobbat på Astras forskningsavdelning. (Vilket innebär att man testar läkemedel på människor.)
Tror det kommer att bli ett bra ställe att vara på. Trevligt och roligt!
(Men jag är fortfarande öppen för nya/andra jobberbjudande! I synnerhet om det är välbetalt. ;-))

Tillbaks med pendeln till Södra station efter jobbet.
Hojade till cykelaffären på Kocks gata för att pumpa cykeldäcken.
Stötte på gamla jobbarkompisar från Falun! (De var på väg till Ålandsfärjan för en dygnskryssning visade det sig. Världen är bra liten.)

Tillbaks till Medborgarplatsen och tunnelbanan till Odenplan, hej å hå, för sen..!!

Dagens absolut bästa.

Spinning på SATS med världens bästa Camilla som instruktör.

Med risk för att låta som en hackig gammal skiva så måste jag ändå skriva att det var precis som alltid.

D.v.s. svettigt, roligt, jobbigt och helt sjukt bra!
Jag och Camilla nöjda i fåtöljerna. Camilla efter sitt tredje (!!!) spinningpass för dagen på väg för att dessutom instruera ett yogapass. Jag är INTE värst! ;-)
Jag och Camilla nöjda i fåtöljerna. Camilla efter sitt tredje (!!!) spinningpass för dagen på väg för att dessutom instruera ett yogapass. Jag är INTE värst! ;-)

Dusch.
Tunnelbana och cykel till 08-lyan.

Och nu.
Mat.
Soffa.
Säng.
Sova.

Kanske hoppar över soffan...

4 comments to "Sista torsdagen i maj 2009"

Thursday 2009-05-28 22:12
Kenn1
Det var många år sen du kom på att träning och all vardagsmotion ger energi tillbaka eller hur? Högt tempo hela dan men har du inte problem att sova i "uppskruvat läge"? På tal om energi,alla jag har pratat med som blivit vegaterianer i vuxen ålder säger att dom blivit piggare,nu ser jag sambandet;-) Äter sällan kött själv,mest av orsaker som Greider tar upp men ska utveckla detta ytterligare och vill du lista 5-topp av proteinrika vegetariska livsmedel för idrottare? och kanske bästa kokboken? mycke frågor blev det visst men din blogg sparkar mej där bak i kostfrågor. Fortsätt påverka,vi vet ju alla innerst inne vad som måste göras..
Friday 2009-05-29 09:05
Ingmarie
Kenn1; vad roligt att att jag kan ge dig en spark där bak. ;-) Och att du blivit mer medveten när det gäller maten. Mycket bra idéer du kom med! Ska ta upp mer med maten. Är bara rädd för att bli någon slags tjatmoster med pekpinne.. Jag har sällan svårt att somna trots (eller kanske just därför) högt tempo på dagarna. Det finns dock några saker som kan störa; Fullmåne, kaffe efter kl 17 (en av mina laster men bara 2-3 koppar/dag) och att jag har allt för många klockslag att passa. Brukar säga att jag har klockallergi. ;-)
Friday 2009-05-29 13:48
Kenn1
Bra lista på mat,har aldig provat vare sej tofu eller qvorn men varit nära några gånger(skäms lite där) men köper nåt ifrån hälsans kök varje vecka,oftast gourmetbullar som är bättre än köttbullar:-) håller helt med om fullmåne,är det nu? o kaffe(15.00 sista för mej) det där om tjatmoster är ingen fara på en blogg,där gäller det att säga vad man tycker,OM ALLT!! speciellt om viktiga saker och inte bara som en del bloggare som bara vill va kontroversiella och få uppmärksamhet!? glad pingst:-)
Friday 2009-05-29 22:43
Ingmarie
Kenn1: Vad underbart! Du har MASSOR av spännande och goda maträtter att upptäcka! Hälsans kök är bra men i längden blir det både tjatigt och dyrt. Det finns tex färdig marinerad Tofu som du kan ha som pålägg såväl som i grytor eller på grillen. (Vira in i folie) Quorn finns i en massa olika varianter. Kolla i frysen. Bönor kan du variera i det oändliga. Du kanske ska satsa på en "bönprovningskväll" i stället för vinprovning? hehe ;-) Får du magknip av bönor så kan det bero på att de är dåligt kokta. Ett tips är att blötlägga 6-12 timmar innan. I hälsokosten finns en liten bok som heter typ "bönboken". Fråga efter den! Jättebra! Ah, så din kaffegräns går redan vid kl 15? Testa "Yoga-te" i stället. Finns i många olika smaker och är sååååå gott! Och nyttigt. Lite dyrt men värt varenda öre! :-) Glad pingst du med!:-)

Add comment

No HTML allowed, only good old plain text. The Name, Comments and CAPTCHA fields are mandatory. Note that http:// will be added automatically to your URL.

Name:

Email address (will not be shown):

URL (for example www.nemonisimors.com):

Comments (max 1000 characters):

What is the sum of 4699 and 12?