Weblog #2432

Tuesday 2010-06-08 09:58
Author: Ingmarie Nilsson
Veckans tänkvärda
Ändra dina tankar och du ändrar din värld
/Norman Vincent Peale


5 comments to "Veckans tänkvärda"

Tuesday 2010-06-08 12:40
Petra
Sa ratt - visst ar det sa! Och du ar ju det levande beviset pa det. Hur som helst sa andrar DU ju din varld genom att sprida positiva tankar! Och inte bara tankar - vilket underbart support du har bidragit med under dessa dagar (eller marathondagen kanske bara?). Det maste ha varit en speciell kansla att inte springa i ar?
Tuesday 2010-06-08 14:17
Ingmarie
Petra; Åh tack! Vad snällt skrivet. Jag hoppas jag har peppat. Om inte annat har jag skrikit en massa...;-) Det är alltid tråkigt att inte få "vara med" men jag var ju inställd på att INTE springa vilket ändå gör det lättare. Om man planerat att göra det och sen inte kan/får DÅ är det verkligen pest!
Tuesday 2010-06-08 16:10
Fisk
Tänkte bara meddela att jag tänkte på dig nyss. Jag skall nämligen till Halmstad ett par timmar i morgon innan jag drar vidare till Borås. :-)
Tuesday 2010-06-08 21:53
Lennart
Jag MÅSTE också få passa på och säga (som alla andra!!) att jag beundrar dig för att du tar dig tid, sprider glädje, pepp, uppmuntran och att du delar med dig av din kunskap till oss andra.

Jag har tänkt på det många gånger och det är alltid lika roligt att läsa dina inlägg. Du beskriver glädjen i löpning väldig bra.

MVH
Tuesday 2010-06-08 22:14
Ingmarie
Fisk; Men åh. Vad roligt att jag får vara med i dina tankar! Jag åker till Halmstad nästa vecka. Men stannar mer än bara några timmar. :-)

Lennart; Tusen tack för så snälla ord!Egentligen tycker jag inte jag kan så mycket. Kanske för att i löpningen finns ingen "riktig sanning". Vi är alla olika och unika vilket med gör att vi fungerar olika. Men det är även just det som är en av de spännande sakerna med löpningen. Och livet. :-)

Add comment

No HTML allowed, only good old plain text. The Name, Comments and CAPTCHA fields are mandatory. Note that http:// will be added automatically to your URL.

Name:

Email address (will not be shown):

URL (for example www.nemonisimors.com):

Comments (max 1000 characters):

What is the sum of 4699 and 12?