Weblog #2454

Monday 2010-06-21 20:17
Author: Ingmarie Nilsson
Den andra sidan. (Som egentligen kanske inte är den bästa men som ändå blir den bästa)
Jag brukar ju säga att det alltid finns två sidor av allting för annars kan det liksom inte finnas.

Glädje-sorg.
Svart-vitt.
Lätta ben-tunga ben.
Upp-ner.
Natt-dag.
Ja du förstår nog. :-)

En bra sak med att det inte är superväder (om man som jag med superväder menar varm sommardag) är att det är mycket lugnare med, och på, vissa saker.

Som i morse.

Gråmulet, kylig vind och långt ifrån sommarvärme.
Sådana morgnar är det väldigt lugnt i Eriksdalsbadets utebassäng.
Ett tag var jag helt ensam i motionsdelen och det, det är banne mig lika unikt som att vinna på lotto!

Eftersom jag har mer än ett bälte, och det dessutom går att hyra för ynka 30 spänn i kassan, så kanske jag får sällskap av någon hågad snart? :-)
Eftersom jag har mer än ett bälte, och det dessutom går att hyra för ynka 30 spänn i kassan, så kanske jag får sällskap av någon hågad snart? :-)

Det må vara kyligt i luften men vattnet, det är ljuvligt skönt och bastun värmer upp även den värsta frysfisen efteråt. ;-)

12 comments to "Den andra sidan. (Som egentligen kanske inte är den bästa men som ändå blir den bästa)"

Monday 2010-06-21 20:39
Jeppe
Hej jag har semester under veckorna 27,28,30,31,32,33 Om jag packar familjen för en Stockholmsresa, finns det möjlighet att få lite lektion i den ädla konsten basänglöpning någon dag? Var köper jag sådant flytbälte så jag kan fortsätta i Hosjön sen?

Må gott!

Peace Love och Löparskor //J
Monday 2010-06-21 20:53
anneliten
Behover ingen bastu efter mina ww-pass for tillfallet... Baltet vacker uppstandelse (manga glor) och anvands flitigt. Jag har kort varje dag och daremellan leker Clara med det... P har provat att springa ocksa, men det tog snabbt slut - han tyckte det var jobbigt :-)
Monday 2010-06-21 22:40
Josefine
åhhh va skönt att simma på morgonen!

javisst lever jag, jag går minsann inte slöar! :D
Monday 2010-06-21 22:57
Ingmarie
Jeppe; Absolut!Jag hade faktiskt tänkt föreslå att du skulle prova för det där är perfekt träning och funkar för (nästan) alla! För dig skulle det vara superduper! Det finns flera ställen att inhandla bälte på så det löser vi om du gillar det. :-)

anneliten; Låt dem glo. Man vänjer sig. ;-) De glor förresten här med. Jobbigt? Ähum. Det är ju liksom det som är meningen. :-D
Monday 2010-06-21 22:59
Ingmarie
Josefin; Nej nej. Inte s-i-m-m-a utan v-a-t-t-e-n-l-ö-p-a. Det är skillnad det. :-) Slöar? Du? Har jag svårt att tro. ;-)
Tuesday 2010-06-22 09:31
H
Önskar jag också hade en bassäng att tillgå på sommaren. Här stänger alla på sommaren o sjön är iskall. Tycker inte att man ska behöva åka 3 mil för att hitta en bassäng :(
Tuesday 2010-06-22 09:48
Ingmarie
H; Nej verkligen INTE. Tre mil är LÅNGT! Hoppas det blir mycket värme så sjön blir badbar. Det är ännu bättre än alla bassänger i världen! :-)
Tuesday 2010-06-22 10:06
Andréa
Om jag (vi) kommer vara något i sthlm under semestern så föjer jag mer än gärna med och testar om det passar in i! Annars får jag testa själv, jag har faktiskt jobbat på en simhall som hyr ut västar för en ynka tjuga och liksom erikdalsbadet har en utebassäng. så det finns inga som helst ursäkter för mig faktiskt :)

men jag testar såklart helst tillsammans med ett proffs! Och kankse lite vibrationsträning på det också? :)
Tuesday 2010-06-22 11:02
Ann
Jag blir så sugena att testa!! Men jag har lite klorallergi. Eller egentligen inte, jag har fobi mot snusk i bassänger, men brukar skylla på klorallergi. Konstigt att man kan torka exkrementer och uppkastningar på jobbet utan problem, men vara livrädd för snorkråkor i en bassäng, I knowe... Jag borde helt klart ta tag i den fobin!!!
Tuesday 2010-06-22 14:24
Ingmarie
Andréa; Självklart! Jag kommer till Göteborg någon dag i augusti så det kanske finns möjlighet då med. :-) Och lite Powerplate före elelr efter blir hur bra som helst! :-)

Ann; Haha. Ja de där tankarna måste du få bort! Det "bra" med vattenlöpning är att du inte har huvudet i vattnet. Mycket "fräschare" än att simma alltså. Blir det bara tillräckligt varmt så är det hur underbart som helst att "springa i en sjö". Eller varför inte havet? No more excuses...;-)
Tuesday 2010-06-22 21:49
Therese
En annan sak som är väldigt bra med att det är gråmulet och halvtrist väder är ju att vattnet känns såååå mycket varmare än när det är tretti grader i skuggan! Fast det finns ju gränser för allt. Idag fick jag till exempel en badrapport från Varberg. Där håller havet den modesta temperaturen femton grader, tror inte det skulle kännas varmt och härligt ens om det var hällregn och hagelstorm. :)
Wednesday 2010-06-23 08:38
Ingmarie
Therese; Iiiih! 15 grader! det hade blivit ett väääldigt kort vattenlöpningspass. ;-)

Add comment

No HTML allowed, only good old plain text. The Name, Comments and CAPTCHA fields are mandatory. Note that http:// will be added automatically to your URL.

Name:

Email address (will not be shown):

URL (for example www.nemonisimors.com):

Comments (max 1000 characters):

What is the sum of 4699 and 12?