Weblog #2507

Thursday 2010-07-29 00:07
Author: Ingmarie Nilsson
Veckans (värdelösa) vetande
Många hamstrar blinkar med ett öga åt gången och hajen är den enda fisken som kan blinka med båda ögonen.

5 comments to "Veckans (värdelösa) vetande"

Thursday 2010-07-29 00:21
Lennart
Hej Ingmarie!
Har semester och varit lite inaktiv med bloggandet ett tag men kunde inte hålla mig nu när jag såg (längre ner) att du planerade att springa Vertex!!

Helkul tycker jag!!! Hoppas det går bra och jag skall följa dig med stort intresse.

Har länge undrat om du inte skall springa något lopp snart och så kommer det här :-). Skall bli kul att höra hur du upplevde loppet. Du förmedlar känslan av löpnging så bra i text.

Ha en fortsatt trevlig sommar och lycka till!!!!
Thursday 2010-07-29 00:25
H
Det kanske låter dumt men jag funderar på nåt.. Menar du att den kan blinka med båda ögonen...samtidigt? För alla andra fiskar kan väl inte bara blinka med ett av sina ögon?
Thursday 2010-07-29 09:29
Ingmarie
Lennart; Jag har förstått att du tagit lite blogg paus för jag har varit inne och kollat "hos dig" flera gånger. Vertex ja... Det blir garanterat en ny upplevelse. Min rädsla är egentligen bara två. Att det regnar/snöar på tvären och/eller att jag ska få ont-ont någonstans.
Tack för fina ord och önskar dig en fin sommar med!

H; Hm... Inte vet jag. Blinkar de alls?
Thursday 2010-07-29 12:33
Lennart
Hej Ingmarie!
Har för mig att jag läste i RW efter förra årets lopp att löparna hade problem med värmen(!). Det var tydligen varmt och uppe på fjället finns det ingen skugga att "gömma sig bakom". Fast det är ju klart, som väderleksrapporten ser ut de närmaste dagarna kanske regn/snö ligger närmare......

Tycker att du verkar så duktig, snabb, stark och vältränad. Tycker det är så roligt att du gör det här. Jag har följt dig sen ganska exakt den 1 maj i år och jag vet hur du har haft det med lite "skador och krämpor" och nu gör du det här. Det måste kännas jättekul.

Hoppas verkligen att du inte drar på dig någon skada, var försiktig i nerförsbackarna och att du inte trampar snett. Såna här lopp måste kräva en annan koncentration än vanliga stadslopp, man kan inte gå in i den där "dvalan" när man springer utan man måste hela tiden vara koncentrerad och uppmärksam på terrängen.

Lycka till!! Kul att du är igång!!
Thursday 2010-07-29 15:59
Ingmarie
Lennart; Om det vore så väl.. Jag älskar värmen och klarar den tusentals gånger bättre än regn och kyla.
Prognosen är regn, regn och åter regn och under 10 grader.
Burr.
Men försiktig kommer jag att vara! Lera och obanat är verkligen inte min grej utan jag ser det mer som ett äventyrligt långpass.
Med service. :-)
Och vad roligt att du har varit med här så länge. Nu blev jag allt lite stolt! :-)
Tråkigt dock med dina benhinnor. Hoppas verkligen Daniel kan hjälpa dig! Tror han kommer att bl.a rekommendera nya inlägg. :-)
Tack än en gång för snälla ord!

Add comment

No HTML allowed, only good old plain text. The Name, Comments and CAPTCHA fields are mandatory. Note that http:// will be added automatically to your URL.

Name:

Email address (will not be shown):

URL (for example www.nemonisimors.com):

Comments (max 1000 characters):

What is the sum of 4699 and 12?