Weblog #2660

Sunday 2010-11-21 18:32
Author: Ingmarie Nilsson
Mitt alldeles egna lilla (special) triathlon
Förutom lite, lite stelhet i vaderna och lite, lite ömhet i tån så känner jag inte av ett smack från gårdagen.

Nästan så jag tycker det är lite skumt...
Jag kanske bara drömde alltihop?

För att testa och spänna bågen en aning mer så kutade jag 30 min. i skogen innan jag drog iväg på mitt vanliga söndagsrace.
Spinning en timme på Sats Medis direkt följt av en lika lång vattenlöpningsrunda på Forsgrenska badet.

Härliga grejer det där! :-)

Tre saker förundrade mig extra mycket i dag.

1. Hur mina ben kan vara så oberörda. Inte av löpningen i sig men av faktumet att jag kutade mestadels på asfalt i går. Jag som bara plöjt grus och stigar och har gjort nästan allt för att undvika det hårda i en hel evighet.
Är de bara chockade?

2. Hur det kan finnas människor som simmar saktare än vad jag kutar i vattnet.

3. Hur man lyckas köra ett helt spinningpass utan en endaste svettdroppe på golvet. Jag har ju en halv sjö under min och är så blöt att det går att vrida ur kläderna.


För övrigt vill jag tipsa om en absolut perfekt julklapp/present/överraskning till någon i din närhet eller till dig själv.
(Fast ger du den till dig själv är det förstås ingen överraskning...)
Cirkus Cirkör är tillbaks i stan!


Med samma underbara föreställning som jag knappt fann ord till för att beskriva.

Se, lyssna, känn, upplev.
Du kommer inte att ångra dig!

12 comments to "Mitt alldeles egna lilla (special) triathlon"

Sunday 2010-11-21 20:43
Sara
Punkt nummer två förundrade mig också när jag kutade omkring. Och då är jag inte ens van vattenlöpare, utan vääääldigt långsam.
Sunday 2010-11-21 21:01
Carina
Håller med, punkt två är märklig, vid vattenlöpning så rör man sig ju knappt framåt.

Tack för tipset om Cirkus Cirkör, jag har velat se dem länge men har aldrig kommit till skott liksom!
Sunday 2010-11-21 21:50
Andréa
Haha, ja då måste de verkligen simma extramt sakta!! Ok, att du säkert vattenspringer mycket snabbare än jag, men så frustrerande sakta som det går (när jag vattenspringer) kan väl inte någon simma? :)
Sunday 2010-11-21 22:19
Matilda
När mina föräldrar skulle adoptera mig var det tusen resor för att kunna göra det. Man skulle kolla det ena efter det andra och så var det massor med andra saker. Men det är helt okej att vem som helst skaffar barn om man gör det på det biologiska viset... och det gör mig rädd att läsa om hur barn i vårt egna land behandlas. Stor tumme upp till dig för att du skrev under!!
Sunday 2010-11-21 23:04
fine
JAG! Jag simmar långsammare än du. Men jag tror att med simma är det precis som med att rita. Alla kan rita - men man stannar i sin utvecklig av att rita när man slutar rita. JAg slutade rita när jag var kanske... 10? Så jag ritar alltså som om jag vore en 10 åring. Det går såklart att öva upp, men jag har ju inte övar sen dess!
Simmar, alltås inte badar göt jag aldrig, det var första gången nu i somras på 6 år tror jag! Så ojoj, det går långsamt. Och någon teknik, det har jag inte, känner mig mest som en boj som ligger och guppar ;)

Tack för dina fina ord - det gör det så värt det att öppna upp sig på nätet inför massor av främlingar och berätta om sina svagheter. Alla går runt och spelar att de är så starka och mår så bra - men vi har så fruktansvärt liknande problem (eller de är i botten orsakade av nästan samma saker).
Vi är mer lika än vi tror.....

Kramar!
Monday 2010-11-22 07:12
Ingmarie
Sara; Jag tror inte hastigheten har med vana utan teknik att göra.En del forsar fram som ånglok men faktum är att de "fuskar" lite då och liksom paddlar sig fram. En del kör någon slags hundsim som jag inte vill kalla vattenlöpning. Men bara det är jobbigt så kvittar det i och för sig. ;-)

Carina; Ett varv i Eriksdalsbadets 50meters-pool tar knappt 8-10 min för mig(beroende på om jag får tvärvända eller kan få lite extra på kortsidan)Det är inte snabbt det...

Andréa; Av alla jag springer med så är jag absolut långsammast! Och ju hårdare jag springer ju saktare går det.:-)

Matilda; ALLA borde göra det!

Monday 2010-11-22 07:13
Ingmarie
fine; haha. jag tvivlar på att du simmar sååå sakta. :-) Men du har helt rätt. Man stannar i sin utveckling om man inte fortsätter. Ja man t.o.m blir SÄMRE! Kommer i håg när jag skulle åka skridskor efter typ 25 års uppehåll. Jag kunde inte! Trots att jag som barn både kunde hoppa och åka baklänges.
Och ja, vi är mer lika än vi tror med samma slags problem fast på olika vis. Men få varken kan/vill/vågar erkänna och ta itu med det...Du är både stark och modig!KRAM
Monday 2010-11-22 07:54
Anna (orka mera)
Jag hör till dem som säkerligen simmar saktare än du vattenlöper, så den punkten känns inte så främmande. Nummer 3 däremot!! Att spinna utan att svettas är för mig en mycket konstigare företeelse. Jag svettas ju bara jag tittar på cykeln och efteråt tror folk att jag har duschat, inte spinnat. Fast jag hade en tjej på ett pass en gång som körde hela passet i tjock huvtröja. Galen!
Monday 2010-11-22 09:34
Erik
Cirkus Cirkör är fullkomligt magiskt jättebra och det finns definitivt i planen att se den här föreställningen. Ha det fint!
Monday 2010-11-22 15:55
Ingmarie
Anna(orka mera); Huvtröja???!! Milde himmel. Då hade jag försvunnit!

Erik; Det enda jag önskar är att jag hade sett de andra föreställningarna med. Ha det fint du med!
Monday 2010-11-22 21:47
bureborn
Åh, jag minns min första Cirkus Cirkör-föreställning. Umeå nån gång i mitten av 90-talet. Jag var helt mållös. På ett bra sätt!
Dags att boka barnvakt!
Monday 2010-11-22 23:23
Ingmarie
bureborn; Åh lyllos dig! Som upptäckte dem redan då. jag hörde en i dag som sett "allt" av och med dem och som tyckte just "Wear it like a crown" var absolut bäst! Boka barnvakt fort som attan. Eller ta med henne!

Add comment

No HTML allowed, only good old plain text. The Name, Comments and CAPTCHA fields are mandatory. Note that http:// will be added automatically to your URL.

Name:

Email address (will not be shown):

URL (for example www.nemonisimors.com):

Comments (max 1000 characters):

What is the sum of 4699 and 12?