Weblog #2735

Wednesday 2011-01-19 00:19
Author: Ingmarie Nilsson
Veckans tänkvärda
Nothing great in the world has been accomplished without passion
/Unknown


6 comments to "Veckans tänkvärda"

Wednesday 2011-01-19 01:23
Petra McLaughlin
Enkel mening men oerhort starka ord! Passion ar dessutom den enda sanna drivkraften bakom storverk!
Wednesday 2011-01-19 12:05
Jona Dahlqvist
härligt, lev vidare vännen!
Wednesday 2011-01-19 13:31
fine
Det ÄR läskigt, för det är lite av outforskad terräng. Människan ÄR lat i sin natur och jag tror många stannar vid tröskeln för att de inte vågar gå över den. Har man aldrig testat så kan det vara riktigt läskigt!

Jag vet att vissa kan vara skadade, på väg tillbaka eller har/ska kört/köra världens pass (själv hade jag yogat en timme på morgonen men det räknas inte va? hehe) och därför inte tar ut sig, men det är inte riktigt de jag syftar på. När man går på samma aerobicspass en hel termin och varje vecka ser samma personer med just "huvudet i det blå" som inte verkar tycka det är roligt eller medryckande, det är då dessa frågor har kommit till mig.
Jag menar inte att säga att några är bättre eller sämre, det är bara mina tankegångar. Själv blir jag, som jag skrev, alltid utstirrad..

Wednesday 2011-01-19 19:56
Ingmarie
Petra Mc Laughlin; Så tror jag med!

Jona Dahlqvist; Lovar!

fine; Jag förstår dig precis och håller helt med. Jag är egentligen skitlat och måste verkligen hela tiden hålla mig disciplinerad! Det är lite sorgligt över det hela med. För uppenbarligen har de där stackars människorna varken kommit på hur "härligt" det faktiskt är att träna, bli trött och svettig.
Ganska ofta undrar jag varför de går dit över huvudtaget. Eller har de bara stenansikten och egentligen tycker det är kul?
Wednesday 2011-01-19 23:02
fine
nej, vad är det som fattas hos dem. Tränar de bara för att det är något man "ska" göra (volvo, villa, vovve och friskis kort?)

Angående barnsituationen på playan... usch!! jag är INGEN barnmänniska utan tycker nästan de borde hållas selade till bordet i restaurangsammanhang. Eller vänta, kan man sela dem genom uppfostring kanske? ahaaa... det är DET päronen hos dig har missat.
*svär under lugg... ungjävlar* haha :-D
Wednesday 2011-01-19 23:31
Ingmarie
fine; ja man undrar ju... Verkar vara bortkastade pengar, och tid, att göra något man inte gillar!
och ungarna... vad ska jag säga. Jag gillar en del ungar men INTE de som far runt och skriker så där!Visserligen är det föräldrarnas fel men det är ungarna jag blir irriterad på..

Add comment

No HTML allowed, only good old plain text. The Name, Comments and CAPTCHA fields are mandatory. Note that http:// will be added automatically to your URL.

Name:

Email address (will not be shown):

URL (for example www.nemonisimors.com):

Comments (max 1000 characters):

What is the sum of 4699 and 12?