Weblog #3012

Wednesday 2011-09-14 21:33
Author: Ingmarie Nilsson
Minipaus
Onsdagen är "vilodagen" här i Sagolandet.

Allt är i och för sig alltid frivilligt här men just denna dag har vi bara ett planerat pass och det är inte löpning utan ett core-pass med Petra.
I stället kan man välja fritt om man t.ex. vill följa med på utflykt till Venedig, ta tåget till Salzburg, slappa på rummet, hyra bil och fara iväg någonstans på egen hand, bada, sörpla kaffe på något mysigt café, shoppa, läsa, spela minigolf, åka upp på något berg med någon skidlift, rida, klättra, spela tennis, hänga i baren, spela spel eller förstås springa.

Efter yoga och en lång härlig frukost snörade jag på skorna och sprang l-å-n-g-s-a-m-t iväg på Kaiser Wilhelm Promenaden och vidare på Höhenweg nästan hela vägen bort till Bad Hofgastein.
Det är en sådan där runda som är väldigt svår att tröttna på eftersom den är både varierande och otroligt vacker!


Ibland hittar man ägg av Onyx. Onyx sägs vara en "jordisk" sten som bl.a  har en lång historia som skyddsamulett. Enormt vackra!
Ibland hittar man ägg av Onyx. Onyx sägs vara en "jordisk" sten som bl.a har en lång historia som skyddsamulett. Enormt vackra!Sämre "start och mål" kan man ju ha. :-)
Sämre "start och mål" kan man ju ha. :-)

Hade ofantlig tur med vädret för när jag väl var klar med löpning, styrkeövningar och ännu ett yogapass så öppnade sig himlen och regnet fullkomligt vräkte ner.
Här i alperna vänder det snabbt på både det ena och det andra hållet.
Det är därför resväskan är så enormt fullproppad när man åker hit...

Men vad gör väl det?
I hjärta och sinne skiner solen alltjämt.
Den gör ju det när man är glad, nöjd och tacksam.
Och i morgon skiner solen igen!

5 comments to "Minipaus"

Wednesday 2011-09-14 22:09
Lisa
Åh det verkar helt underbart! Och att dina ben orkar springa (så lätt som det ser ut på bilderna), efter gårdagens bergsetapp tycker jag är imponerande! Njut varje dag! Av att din kropp tolererar all löpning, av naturen, och av vetskapen att regnet öser ner i den mörka kvällen här hemma:)
Thursday 2011-09-15 08:16
bureborn
Hur var det nu med budordet? Helga vilodagen? :-)
Vad härligt det måste vara att ha en kropp och en knopp som både springer och styrketränar, och det kan klassificeras som vila! Det ser verkligen underbart ut!
Thursday 2011-09-15 08:49
Ingmarie
Lisa; Att det är underbart stämmer men att det är lätt är en synvilla! Jag var skittrött i går!Men jag är mycket tacksam över att kroppen kan/vill just nu.

bureborn; Haha.Allt beror på fart och intensitet. :-)Men underbart, det är det!
Thursday 2011-09-15 19:54
Lorena
Vilken typ av yoga utförs på dina trakter?
Har du någon favorit?

Kram!
Thursday 2011-09-15 21:29
Ingmarie
Lorena; Jag kör Kundalini/Livsyoga.Ppetra kör Friskis-yoga. :-) Vad kör du?

Add comment

No HTML allowed, only good old plain text. The Name, Comments and CAPTCHA fields are mandatory. Note that http:// will be added automatically to your URL.

Name:

Email address (will not be shown):

URL (for example www.nemonisimors.com):

Comments (max 1000 characters):

What is the sum of 4699 and 12?