Weblog #318

Sunday 2008-07-06 23:13
Author: Anders Gustafson
Ikväll var jag trollbunden
När jag var yngre tittade jag ofta på finalerna i tennisens GrandSlam-turneringar, men de senaste 15 åren har det nästan aldrig hänt.

Så döm om min förvåning när jag började kolla dagens Wimbledon-final mellan de senaste årens eviga finalkombatanter Roger Federer och Rafael Nadal. Jag slog på TVn i mitten på andra set och "tittade med ena ögat" tills setet var klart. Insåg att det kanske inte blev så mycket till match och stack iväg och tränade istället. När jag kom tillbaka slog jag på för att kolla ifall det blev 3-0 till Nadal som allt pekat på. Fick höra att det varit regnavbrott och att matchen fortfarande pågick. Nu tittade jag lite mer koncentrerat i slutet av fjärde set och i och med den gastkramning som var i fjärde setets tiebreak, så var jag ju tvungen att titta klart på matchen. Vilken rysare det blev :) Mer än sju timmar efter matchstart och efter några av de mäktigaste konstslag jag sett (från både Federer och Nadal) i avgörande och pressade lägen, så låg till sist Nadal på gräset med armarna i skyn. Jag antar att inte alla matcher jag missat de senaste 15 åren hållit riktigt den här klassen...

Imponerande och mycket mäktigt. Jag tackar både Nadal och Federer för underhållningen.

No comments yet to "Ikväll var jag trollbunden"

Add comment

No HTML allowed, only good old plain text. The Name, Comments and CAPTCHA fields are mandatory. Note that http:// will be added automatically to your URL.

Name:

Email address (will not be shown):

URL (for example www.nemonisimors.com):

Comments (max 1000 characters):

What is the sum of 4699 and 12?