Weblog #333

Wednesday 2008-07-16 21:13
Author: Ingmarie Nilsson
Lyckodag
Inte så att jag vunnit på lotto eller något, inte ens en ny lott på Triss faktiskt, men det kan ju också i och för sig bero på att jag inte köpt någon. ;-)
Ändå har det varit en riktig tur och lyckodag.

Wet west pass, förvisso vansinnigt tidigt, men i solsken och utan frostskador.

Första klass kupé på tåget ner till Stockholm i första klassigt sällskap av vännen Maria. Vi hann med en tur in på Runners Store innan hon fortsatte på sitt håll och jag på mitt.
Höll mig i skinnet denna gången och gjorde inte av med ett endaste litet öre.
Det ni!
Borde få medalj, för det är banne mig inte lätt. Affären fullkomligt kryllar av grejer som det står "braförIngmarie" på.

En snabb, mycket snabb t.o.m., dejt med älsklingen innan han for norrut. Alla stunder med honom är värdefulla och varje sekund räknas.

Buss-strejken är över så jag kunde ta 53:an hela vägen till lägenheten, med ett stopp för att handla och därmed slippa knata uppför backen till klippan. I grund och botten är jag ju ganska lat...

Och sist, men absolut inte minst, så blev det två kanonpass på SATS Södermalm.
Spinningen var bokad sen innan men på något vis hade jag glömt att instruktören var Therese, som jag "bara" har haft på yoga innan, och jösses vad bra det var!
Världens drag!
Det visade sig också att direkt efter hade världens bästa Camilla ett Yoga pass!

Tänk så bra en onsdag bli?

1 comments to "Lyckodag"

Wednesday 2008-07-16 22:17
Camilla Ringström
Först förgyller du våra gruppträningspass med din närvaro och sedan får vi beröm på bloggen! Gissa om VI mår bra av det!?!!

Add comment

No HTML allowed, only good old plain text. The Name, Comments and CAPTCHA fields are mandatory. Note that http:// will be added automatically to your URL.

Name:

Email address (will not be shown):

URL (for example www.nemonisimors.com):

Comments (max 1000 characters):

What is the sum of 4699 and 12?