Weblog #3411

Tuesday 2012-09-04 21:53
Author: Ingmarie Nilsson
Hjärtsnörp light
Jag hade tänk att skriva något smågnälligt om hur jobbigt jag tyckt det var att tvingas (jo jag blev beordrad) jobba över efter redan 10 timmars stressjobb och hur skittrist det är att inte komma hem förrän långt efter att det blivit mörkt.

Men så läser jag det här och inser att det nog finns en mening med det mesta som sker trots allt för hade jag åkt hem som vanligt hade jag antagligen varit där.

Och kanske dessutom varit i vägen...

MTB-turen i morse var hur som helst en av de mest fantastiska någonsin och jag vet minst en som kommer sova gott i natt.

Förutom Elvira the cat vill säga.

4 comments to "Hjärtsnörp light"

Tuesday 2012-09-04 23:00
Träningen och livet
Usch då.
Wednesday 2012-09-05 06:55
Karin
Ja, usch, fast troligen var det "som vanligt" någon vendetta mot just den killen. Det är ju ändå sällan de skjuter hejvilt på alla. Fast komma i vägen kan man ju ändå... hu! I Kista centrum är det ständigt rån och skjutningar osv och jag har också varit så där 10 min "fel" för att hamna mitt i. Man får helt klart hjärtsnörp. Skönt att du är välbehållen!
Wednesday 2012-09-05 07:05
Lisa
Hemskt!!
Men det var nog en uppgörelse av något slag... Därmed inte sagt att det inte vore obehagligt att vara där!
Wednesday 2012-09-05 14:17
Ingmarie
Träningen och livet. Hu ja!

Karin; Jo visst är det oftast så men det händer ju tyvärr även "olyckor"... I Kärrtorp o Bagis kan det också gå lite vilt till. Som överalt antar jag... :-(

Lisa; Jo visst var det säkert så men är man så galen att man skjuter en annan människa kan det säkerligen slå slint på fler vis... Och du vet ju, "fel plats vid fel tidpunkt"...

Add comment

No HTML allowed, only good old plain text. The Name, Comments and CAPTCHA fields are mandatory. Note that http:// will be added automatically to your URL.

Name:

Email address (will not be shown):

URL (for example www.nemonisimors.com):

Comments (max 1000 characters):

What is the sum of 4699 and 12?