Weblog #38

Saturday 2008-01-19 22:13
Author: Ingmarie Nilsson
Miniläger i Falun
Sex härliga tjejer från HAIS (Huddinge AIS) kom upp till mig i går, fredag, för att bo på Grand Hotell (Grand Spa och Sport) två nätter.
"Spa-weekend" heter paketet och är ett klipp!

Vi har det kanonbra!! Trots skitväder. Eller nej, det var faktiskt ganska ok i förmiddags men jag hade ju hoppats få bjuda på ett vykortsvackert Falun med mjukt knarrande snötäckta löpvägar. Men tji fick jag. Inte ens värsta skidentusiasterna syntes till på den lilla kvarvarande snöplätten uppe vid Lugnets skidanläggning.
Nåja. Vad är väl en bal på slottet mot småregn, slask, gråmulet och ett fantastiskt (Huddinge) tjejgäng??!
Just det, ingenting!
Efter ett helt makalöst pusslande kom vi fram till hur vi skulle lösa lördagens förmiddagspass. Inte helt lätt att få ihop logistiken, men det blev ganska bra till slut. Johanna fick skjuts av Caroline och Lena upp till Ssimhallen på Lugnet. Det blev ett 90 minuters wet west pass i poolen som hon tyckte var toppen! Trots att hon fick köra själv. Mycket plats och behaglig temperatur. Jag, Kajsa och Catharina sprang upp dit, till Lugnet alltså, där Caroline och Lena hakade på en bit.Tyvärr var de i vanliga fall jättefina stigarna i skogen à la skridskobana men ingen stöp i backen utan alla höll sig på benen. Även jag. ;-)

Förutom att alla körde styrka på hotellets fina gym efter löpturen så hann Johanna, Lisa och Lena med att få massage på förmiddagen. (Toppklass!) Caroline, Kajsa och Catharina hann "göra stan" och shoppa loss. "Shoppingdjävulen" drabbade sen även Johanna och Lisa. Nöjdast var nog Johanna som hittade värsta grejerna till halva priset. Lisa lyckades hitta typ de dyraste byxorna i hela Falun, och det är inte stort ska ni veta, så de fick hänga kvar i affären. (Tips om någon vill överraska henne. Affären heter Byxshopen.)
Proppmätta efter den gemensamma lunchen, men sååååå laddade, satte vi oss sen på spiningcyklarna. 90 minuter non-stop. Kanonkul! Och svettigt! I halvlek serverade Grand gymet energibars och dricka. Fantastisk service!
Efteråt blev det gemensam stretch och lite andra övningar. Förutom Catharina som la sig på massagebänken och njööööt.

Dagen avslutades hemma hos mig med lite kvällsmat och massor av prat och skratt. Tack tjejer för att ni ville komma. Och tack för presenten! Ni är underbara!

I morgon är det löpning kl nio. Johanna får sällskap av Lisa i poolen. Vi andra får sällskap av varandra och minst en kille. Per Dicander, triatlet i Dalaregementet, ska med oss (kackel)hönor. Men han är ganska bra på att hålla låda själv så han kommer lätt att platsa.
Min bästa löparkompis Peter har ont i vaden men underverk har skett förr så kanske han kan haka på med. Fler krokar är utlagda så det blir spännande att se hur många vi blir.
Måtte vädergudarna vara med oss så vi ialla fall slipper snöglopp och isbitar uppifrån.
Men som det heter; "det som inte dödar det härdar". Eller var det kanske "det som inte härdar det dödar"...?

No comments yet to "Miniläger i Falun"

Add comment

No HTML allowed, only good old plain text. The Name, Comments and CAPTCHA fields are mandatory. Note that http:// will be added automatically to your URL.

Name:

Email address (will not be shown):

URL (for example www.nemonisimors.com):

Comments (max 1000 characters):

What is the sum of 4699 and 12?