Weblog #3973

Saturday 2014-02-22 20:46
Author: Ingmarie Nilsson
En riktig löpar-lördag
Vilken dag!

Sol, blå himmel, perfekt (löpar)temperatur och massor av löpning med ett härligt gäng entusiastiska nya löpcoacher hela dagen!
Från tidig morgon till sen kväll.

En lördag, eller vilken dag som helst för den delen, kan väl inte bli mycket bättre än så?

Så vad är då allt detta skojiga?

Jo, så här är det.
I april kommer Sats starta tre sprillans nya klasser i samarbete med Urban Tribes (f.d Running Sweden) och det är alltså coacher till detta jag har fått äran att vara med om att utbilda tillsammans med ordinarie superteamet i Urban Tribes..

Det kommer bli helt galet skoj när det drar igång och alla kan vara med för det kommer finnas fem olika fartgrupper på varje typ av löppass som alltså är tre olika.
Nämligen:

Run tough by Urban Tribes, Run pace by Urban Tribes och Run Speedplay by Urban Tribe.

Nästan 30 nya suveräna coacher har varit med denna dag och jag kan nog slå vad om ganska höga belopp att vi alla kommer sova väldigt gott denna natt.
Och att benen inte är så springsugna just nu.

Men redan i morgon är det ju en ny dag och med mitt guldfisksminne så har jag säkerligen redan glömt att jag just nu är toktrött.9 comments to "En riktig löpar-lördag"

Saturday 2014-02-22 21:32
bureborn
Bättre lärare har de inte kunnat få!
Kul att SATS också satsar på löpklasser! Men de där engelska namnen tycker jag är lite småfåniga, men några tycker säkert att det är coolare att springa speedplay än fartlek.
Sunday 2014-02-23 00:33
SnabbaFötter
Visst blev det en kul helg i löpningens tecken och klasserna på SATS i vår kommer säkert bli kanonbra! Det kommer ju vi se till! :-)
Sunday 2014-02-23 05:27
Snorkkis
Kul satsning med Urbain Trails/Sats - och det verkar som att de hittat den ultimata utbildaren!
Sunday 2014-02-23 10:03
Ingmarie
bureborn: Hihi. jag hade bästa gänget med mig för själv skulle jag aaaaaldrig klara det. Jag tror att anledningen till att det heter speedplay är för att klasserna kommer vara även i Norge och Finland.kanske "fartlek" inte är så känt där...?

Snabba Fötter: Precis! :-D

Snorkkis: Tack. :-) Jag ser verkligen verkligen fram mot det här! :-)
Sunday 2014-02-23 17:51
Oliver
Tycker som bureborn att de engelska namnen är rättså fåniga. Åtminstone så länge de är engelska. Det brukar ju gå dithän att vi lånar in och försvenskar orden. Säger en som då och då lånar sig till att jogga eller stretcha istället för att småspringa och gymnasticera.
Sunday 2014-02-23 20:28
Björn
Fartlek är t o m ett begrepp i USA.
Sunday 2014-02-23 21:45
Ingmarie
Oliver: Haha. Jag håller med men det är ju liksom inte jag som bestämt namnen. jag tror det är Sats som styr det där..
Och många ord vi har är ju "adopterade" fån engelskan.Men i min värld kommer det alltid heta fartlek. :-)

Björn: Jag vet! Men som sagt var, det är Sats som bestämmer namnen..Vi som kutar vet det där men de flesta har aldrig hört namnet och kanske tror de då att det engelska är enklare att fatta. (?)
Tuesday 2014-02-25 15:42
Träningsglädje
haha kul att jag drog med K på löpning efter det där. :) kram på dig och tack för att du satte färg på min gråa runda häromdagen!!
Tuesday 2014-02-25 20:42
Ingmarie
Träningsglädje: Han måste vara gjord av både stål, betong och järn den mannen. :-O Fast han fick ju bästa sällskapet. :-)

Add comment

No HTML allowed, only good old plain text. The Name, Comments and CAPTCHA fields are mandatory. Note that http:// will be added automatically to your URL.

Name:

Email address (will not be shown):

URL (for example www.nemonisimors.com):

Comments (max 1000 characters):

What is the sum of 4699 and 12?