Weblog #4300

Wednesday 2015-01-14 20:45
Author: Ingmarie Nilsson
Dubbat som blev odubbat
Utsövd, laddad och glad i hågen packade jag upp de sprillans nya ”töntdubbarna”, trädde på dem på löparskorna och stack ut i solen (!!!) för att köra ett härligt backpass.

Jag kallar dem ”töntdubbar” mest för att de trots allt inte ser riktigt lika coola ut som de ”riktiga” dubb-skorna och för att det mest är långsamgångare som har dem.
För visst hade jag gärna velat ha såna där ”riktiga” dubbskor men jag har (hittills) inte hittat några sådana som mina fötter står ut med så då får man göra det bästa av den isiga situation som råder här just nu.

Men vad hände?

Efter exakt 43 minuter (jag vet för som den löpare jag trots allt är så stängde jag förstås av klockan när det hände och var tvungen att stanna) när jag sprang som fortast ner så bara brast den ena.
Smack så susade den iväg för sig själv mitt i ett steg.

Det kunde ha blivit ridå ner där, platt fall och en väldans hal tillbakafärd men tack och lov så fanns det så pass mycket grus att jag kunde köra vidare och ta mig hem med alla ben i kroppen i behåll.
Pilutta dig isen!
Jag är både envisare och slitstarkare än ett par gummidubbar minsann.


12 x ca 280 meter one-way och totalt 70 min.
Svetten rann t.o.m ner i ögonen så jag tror jag jobbade på ganska bara.
Satt fint med godaste och bästa kokosvattnet efteråt så elektrolytdepåerna var välfyllda inför Hot Mojo-passet nu i kväll.
Vatten är förstås också superviktigt men ibland behövs det lite mer än det tänker jag.  
Men nu är det ändå jag som ska beställa Best Grip dubbar.
Nästa gång kanske jag inte har samma ”tur”.

Men ger mig gör jag aldrig.

No comments yet to "Dubbat som blev odubbat"

Add comment

No HTML allowed, only good old plain text. The Name, Comments and CAPTCHA fields are mandatory. Note that http:// will be added automatically to your URL.

Name:

Email address (will not be shown):

URL (for example www.nemonisimors.com):

Comments (max 1000 characters):

What is the sum of 4699 and 12?