Weblog #4429

Saturday 2015-05-23 19:13
Author: Ingmarie Nilsson
I stället för...
Vela är väl kanske aldrig bra men det är definitivt inte bra när det gäller om man ska eller inte ska springa ett stort lopp i en annan stad.

Jag velade om jag skulle springa Varvet ända tills för några veckor sedan men sen insåg jag att en resa dit över helgen skulle bli ungefär lika dyrt som en vecka på Mallis så jag la ner det.
Någon måtta får det ju faktiskt vara på spenderandet.

I stället blev det solo-intervaller i skogen. I regn. Och blåst.
Men det brukar finnas en mening med det mesta som sker , egentligen tycker jag ju bl.a Varvet är en ganska galen (jippo)grej, och med tanke på hur det kändes så var det nog bara bra att jag inte hade någon nummerlapp på mig just denna dag.
Det var inte kasst men det var inte heller kalasbra.
Men jag gjorde det!
5 x (3+2+1min) med 1 min. gå/joggvila.

Om det var för att jag hade en ”dålig” dag, något skit i kroppen, som ett resultat av en hektiskt vecka eller för kallvädret låter jag vara osagt men jag blev så trött efteråt att jag helt däckade i soffan.
Ingen lång stund men tydligen tillräckligt länge för att det skulle bli liv i kroppen igen och både solen och värmen åter kom fram.
Blev så full av energi att jag genast hojjade bort till ett av våra (kanske världens?) finaste utegym och körde så svetten lackade.

  

So never give up your hope or dreams!
Det kan vända snabbt! :-)

Kram!

2 comments to "I stället för..."

Sunday 2015-05-24 06:58
Anna (orka mera)
Göteborg verkar i alla fall haft bättre tur med vädret. Helt perfekt löparväder, 14 grader och sol. Funkar både före, att springa i, som publik och efteråt. Fast det verkar ju ha skärpt till sig till utegyms-passet i alla fall!
Sunday 2015-05-24 19:48
Ingmarie
Anna (orka mera):Perfekt! Men i dag har även 08a land bjudit på superväder!

Add comment

No HTML allowed, only good old plain text. The Name, Comments and CAPTCHA fields are mandatory. Note that http:// will be added automatically to your URL.

Name:

Email address (will not be shown):

URL (for example www.nemonisimors.com):

Comments (max 1000 characters):

What is the sum of 4699 and 12?