Weblog #4460

Monday 2015-06-22 20:36
Author: Ingmarie Nilsson
Måndags-hög
Man kan vara beroende av olika grejer här i livet och utan att skämmas det minsta så erkänner jag direkt att jag definitivt är endorfinknarkar-beroende.

Men värre begär kan man ju definitivt ha tänker jag.
Det ger ju faktiskt inga som helst biverkningar och är dessutom helt gratis. (Om man bortser från svetten man förlorar.)
Tvärtom är det ett idiotsäkert sätt att hålla sig glad och lycklig på. :-)

Och när man får knarka de där endorfinerna tillsammans med andra likasinnade, jag är ju verkligen inte ensam i mitt beroende, så blir det liksom extra bra effekt. Ungefär som att mycket ger mer och att det sprids i luften till alla som är med och leker i idrottens värld.
För en lek är det ju trots allt även om det växer ut små horn på oss alla emellanåt. I synnerhet som i dag när är ett stort härligt gäng kör måndags-fartleken tillsammans.
Fortfarande lagom rusiga körde jag och bästa Karin dessutom lite After Run-styrka så endorfindosen späddes på och svetten rann ännu lite mer.


 
Happy Endorfin Monday-kram.

2 comments to "Måndags-hög"

Tuesday 2015-06-23 19:50
anneliten
Vad fin du är i den kjolen!
Tuesday 2015-06-23 22:38
Ingmarie
anneliten: Tack! Jag äääääälskar den!

Add comment

No HTML allowed, only good old plain text. The Name, Comments and CAPTCHA fields are mandatory. Note that http:// will be added automatically to your URL.

Name:

Email address (will not be shown):

URL (for example www.nemonisimors.com):

Comments (max 1000 characters):

What is the sum of 4699 and 12?