Weblog #4481

Monday 2015-07-13 20:32
Author: Ingmarie Nilsson
In to the ocean
Om någon sagt till mig förra sommaren när jag kämpade som en tok för att klara 25 meter crawl utan att helt dö kallsupar-döden, att jag denna sommaren lätt och ledigt skulle simma i havets vågor utan större problem hade jag skrattat både högt och länge.
Men se som det kan bli!

Trots måttlig vind och vågor gav jag och bästa Micke oss ut lite ”off road” utan annan markering än stenar, horisonten och strandremsan.  
Jag vet inte om det är vi som är lite klena men trots våtdräkt så blev vi båda bra nedkylda efter ett tag så det satt fint med kaffe från Mickes ”special-termos” efteråt.
Den har han vunnit efter att ha placerat sig tvåa efter självaste löparkungen Kjell-Erik Ståhl en gång i tiden när vi båda var unga och raska som fasen.
Nu är vi nog mer unga än raska men vem vet, kanske termosen hjälper?


 
Har även bl.a hunnit med att besöka en annan gammal löparpolare i fina Haverdal, fixa en deadline, fika (igen) hos mamma och Ulf + ett härligt 90-minuters Hot Yoga-pass så nu är jag mer än väl upptinad och redo för morgondagen som kommer bli betydligt svettigare. Och jobbigare. :-)


Kram och hej från Ingmarie.


2 comments to "In to the ocean"

Wednesday 2015-07-15 11:52
Lisa
Fasen vad duktig du är!!
Imponerad :):)
Wednesday 2015-07-15 21:15
Ingmarie
Lisa: Duktig vet i fasen men jag är en rackare på att öva. ;-)

Add comment

No HTML allowed, only good old plain text. The Name, Comments and CAPTCHA fields are mandatory. Note that http:// will be added automatically to your URL.

Name:

Email address (will not be shown):

URL (for example www.nemonisimors.com):

Comments (max 1000 characters):

What is the sum of 4699 and 12?