Weblog #4486

Saturday 2015-07-18 17:53
Author: Ingmarie Nilsson
Snuvad...
Planen var att jag skulle kuta lopp i grannbyn en bit bort denna dag men av en händelse kollade jag en extra gång på inbjudan och såg att efteranmälan skulle göras minst två (!!!) timmar före start.

Tror aldrig jag varit med om det och att ta sig hela vägen dit och sen inte få kuta kändes si så där lockande. Jag hade nämligen inte hunnit dit i tid även om jag kört med gasen i botten.
Så jag sket i det och körde eget. Funkade att bli trött på det viset också.
Uppvärmning 5 km, stegringslopp, 2 x 5,1 km i kuperad terräng med några minuters vila mellan och sen nedjogg 5 km. Sen var jag både slut och mör.


Nu efteråt vet jag att det hade funkat efteranmäla sig senare. Men det var väl helt enkelt inte meningen. Kanske hade något hänt på vägen dit/hem. Kanske hade jag skadat mig eller sprungit vilse. Kanske hade det bara varit urtrist. (Du ser hur jag försöker peppa mig själv att det blev det bästa trots att jag blev snuvad på lopp-konfekten…)
I stället har jag även hunnit med ett galet bra gympass och vila både på stranden och i hängmattan.

  

Så nu har jag bestämt att det var precis så här denna dagen var menad att bli. :-)
Och jag må vara snuvad men hellre det än snuvig. ;-)
Kram!

2 comments to "Snuvad..."

Saturday 2015-07-18 18:52
Rund är också en form!
Märkligt att de skriver minst 2 timmar, när det funkar även senare.
Kan de inte vara tydliga med att det är en rekommendation och om de hinner, kan man efteranmäla sig ÅTMINSTONE till 1 timme innan start?

Men som du säger; det var säkert en anledning. Man får tänka så.
Kram M
Sunday 2015-07-19 08:40
Ingmarie
Rund är också en form: Ja mycket märkligt...Det brukar ju i princip alltid vara en timme före. har aldrig varit med om detta innan. jaja, det blev ju bra ändå. :-) KRAM

Add comment

No HTML allowed, only good old plain text. The Name, Comments and CAPTCHA fields are mandatory. Note that http:// will be added automatically to your URL.

Name:

Email address (will not be shown):

URL (for example www.nemonisimors.com):

Comments (max 1000 characters):

What is the sum of 4699 and 12?