Weblog #4487

Sunday 2015-07-19 20:34
Author: Ingmarie Nilsson
Skallbensstärkande och karaktärsdanande x flera
Jag vet inte hur men på något vis hade mina ben förvandlats till två blyklumpar under natten. Dagens långpass var det tyngsta, långsammaste och segaste på länge. Det hjälpte inte att rundan var superfin. Benen var totalt spänstfria. Men jag inbillar mig att ett sånt här pass är både skallbensstärkande och karaktärsdanande så det gjorde säkert nytta oavsett. :-)

  
 

Direkt efter en snabb dusch tog jag bussen till lillebror Markus och sen for vi tillsammans med resten av hans lilla fina familj ut i de djupa skogarna till världens bästa pappa.
Ja nu pratar vi de riktigt djupa skogarna. I "byn" finns tre hus och ett (!) är bebott.
D.v.s pappas hus.
Närmsta ”riktiga” granne (i bebott hus) ligger typ 2 km bort.
Det är där jag tillbringade min tonårstid och minnena är mest en salig blandning av berg och dalar.

Första året vi bodde där var det utedass, kallvatten och vedeldning som gällde. Sen var det ”nya” huset klart och vi kunde både duscha och sitta på toa inomhus. Ja så hade jag det men även det byggde skallben och var karaktärdanande på något vis. :-)

”Gamla” huset…
”Gamla” huset…

…och ”nya” huset.
…och ”nya” huset.
 
Go mat och mys hela eftermiddagen. Det må ligga ”off” men det är samtidigt en oas och en lisa för kropp och själ att vara där.

  

  
Söndag betyder ju även simträning med min goa klubb. Det var väl ingen som direkt svettades innan men i kom vi och simmade gjorde vi. En del både längre och snabbare än andra och det var inte jag.
Tre lager kläder, massor av skratt och hembakat fika efteråt satt som en smäck kan jag berätta!

Micke M. passade på att köra SUP samtidigt som han höll koll på oss som simmade. :-) Vad den där kettlebellen hade för egentlig funktion glömde jag fråga…
Micke M. passade på att köra SUP samtidigt som han höll koll på oss som simmade. :-) Vad den där kettlebellen hade för egentlig funktion glömde jag fråga…


 
Det har tagit sin lilla tid men nu är jag både torr och upptinad igen. Och, tror jag, ännu lite mer skallbensstärkt och karaktärdanad. :-)
Kram från Ingmarie.

No comments yet to "Skallbensstärkande och karaktärsdanande x flera"

Add comment

No HTML allowed, only good old plain text. The Name, Comments and CAPTCHA fields are mandatory. Note that http:// will be added automatically to your URL.

Name:

Email address (will not be shown):

URL (for example www.nemonisimors.com):

Comments (max 1000 characters):

What is the sum of 4699 and 12?