Weblog #4498

Thursday 2015-07-30 20:35
Author: Ingmarie Nilsson
Mer hutter
Förutom att det här verkar vara sommaren då jag gör allt det där jag aldrig skulle göra så är det utan tvekan sommaren då jag frusit mer än någon annan sommar. Känns som om det inte gått en dag utan att jag huttrat så jag skakat.

Visst, för det mesta är det självförvållat, men jag skyller ändå mest på att solen envisas med att gömma sig bakom molnen för hade den bara kommit fram så hade troligtvis även värmen kommit och då hade jag inte huttrat så där förskräckligt varenda gång jag varit i plurret.

Men det hjälps inte. Glädjen och upplevelsen av våra OW-sim överväger.
Vi var inte så många i dag, jag och två Fredrik, när vi tog oss an Östra strandens vågor men kul hade vi! Stora vågor är mycket enklare än små och vansinnigt skoj. Varje gång vi simmar lär jag mig något nytt och kommer på någon ny grej som gör att det går en gnutta framåt i utvecklingen. Men jag är verkligen hopplöst långsammast…

  
Och kanske dessa timmar av skakningar är nyttiga på något vis trots allt? Ska bara försöka klura ut på vilket vis. :-)

Kram från hutter-Ingmarie.

2 comments to "Mer hutter"

Thursday 2015-07-30 22:53
Anna (orka mera)
så imponerad av din förmåga att uthärda huttrandet! Jag vill liksom inte utsätta mig för det.... Burr!
Friday 2015-07-31 09:55
Ingmarie
Anna (orka mera): Det kan nästan inte jag heller men nu har jag lärt mig att bara jag kommer i vattnet så är det ganska ok. En stund i alla fall. :-)

Add comment

No HTML allowed, only good old plain text. The Name, Comments and CAPTCHA fields are mandatory. Note that http:// will be added automatically to your URL.

Name:

Email address (will not be shown):

URL (for example www.nemonisimors.com):

Comments (max 1000 characters):

What is the sum of 4699 and 12?