Weblog #4520

Thursday 2015-08-20 20:53
Author: Ingmarie Nilsson
Tuffingarna och jag
Det finns vissa idrottsprestationer som jag tycker smäller högre än andra.

Ironman är en sån och jag har flera klubbisar som körde Kalmar förra helgen. De gjorde det dessutom galet bra. Ingen bröt vare sig p.g.a skvalpiga vågor, punka eller kramp i benen.

Jag kan sitta och kolla på filmer därifrån och nästan börja lipa bara för att det är så ofattbart stort och en (för mig) ofattbar prestation. Under några svindlande sekunder kan jag faktiskt t.o.m fundera på om jag kanske skulle testa jag med men förnuftet har (hittills) segrat.
Men om jag hade klarat en sån grej så hade jag garanterat gått omkring med den här badmössan på mig hela tiden.

Ironman Micke Morin!
Ironman Micke Morin!

Vi andra dödliga harvar vidare och har vansinnigt skoj mest hela tiden.
Havet var lugnt denna dagen och vattnet så klart att jag såg flera krabbor som grävde sig fram djupt där nere i sanden under mig! Skithäftigt!

  
  
Augusti är f.ö. en av mina favvomånader. Ljuset är magiskt och den bjuder på en slags skönt lugn.
Sommarvärmen och sommarkänslan finns kvar, de flesta har börjat jobba och ”turisthetsen” har liksom lagt sig, kvällarna är fortfarande ljusa, luften är ljummen, det gröna i naturen lyser ikapp med sädesfältens gula nyanser och alla sommarljud från fåglar och insekter hörs på något vis ännu mer.
En vacker tid i vårt fina land som jag nästan krampaktigt vill hålla kvar.
Och extra vackert tycker jag det är i Halmstad.

  

 
Kram från Ingmarie.

2 comments to "Tuffingarna och jag"

Thursday 2015-08-20 21:42
micke
Bra skrivet. Jag tänker som du, det börjar växa fram en tanke om IM, fast jag har en timmes träning/tävling som min grej. Som vi säger "man skall aldrig säga aldrig".
Friday 2015-08-21 20:07
Ingmarie
micke: TACK! Nej de där orden har vi ju lärt oss att man inte ska säga. ;-) Men en IM kräver sina år av träning. Och jag har inte bråttom. En halv vore dock skoj. På t.ex Mallis. :-)

Add comment

No HTML allowed, only good old plain text. The Name, Comments and CAPTCHA fields are mandatory. Note that http:// will be added automatically to your URL.

Name:

Email address (will not be shown):

URL (for example www.nemonisimors.com):

Comments (max 1000 characters):

What is the sum of 4699 and 12?