Weblog #58

Sunday 2008-01-27 19:36
Author: Ingmarie Nilsson
LG
Måste erkänna att jag känner mig inte sådär jättekaxig just nu. Är ganska mör i kroppen.

Mör för att jag gjort en himla massa i dag så det är en helt ok känsla!Vara trött och mör av att ha gjort ingenting är däremot INTE okey enligt mig.
Långpasset gick fint men det var inga Indien vindar precis.Sablar vad det kan blåsa kallt! Uppför segebacken till Korsgården och Lilltorpet var det i princip stopp. På ren tjurighet tog jag mig på något vis ändå upp och när solen sken i ansiktet, vinden var i ryggen och backen gick neråt, ja då var alltihop glömt. Snacka om guldfiskminne..
Efter lunch var det full rulle med packning,planering, skrivning och städning. Vill ju inte lämna lägenheten i ett oskick när vännen Maria kommer för att ta posten och gulla med blommorna.
Klämde in ett styrkepass på Friskis med och jag kan säga att soffan var sååå skön att lägga sig i efter duschen. Åt smarriga mackor à la Dagobert samtidigt som jag kollade torsdagen inspelning av "Läckberg och Rudberg" på tv:n.Egentligen tycker jag de är alldeles för stela och superfixade (typ två kilo smink och tre flaskor hårspray) men samtidigt pratar och tipsar de ju om sånt jag gillar. Skrivandet!

Bara en dag till hemma innan jag får åka! Ska på återbesök till infektionsläkaren i morgon och även om såret inte är fint så är det ialla fall bättre! Eller har jag bara vant mig? Svårt att säga med tanke på att jag som sagt var har ett guldfiskminne. Oavsett så behöver jag alla tummar och tår hållda för att de ska tycka det ser bättre ut och att det är ok att åka.
Fast å andra sidan. Jag kommer att åka oavsett för vem vågar lämna darlingen ensam i the States tre veckor till? Då kommer han väl hem med cowboyhatt, svarta brillor,monsterbil och säger yeaa yeaa.

Så till sist. Rubriken. LG. Jo, så heter min dator och är en fantastsk påminnelse varje dag: Life´s good!:-D

No comments yet to "LG"

Add comment

No HTML allowed, only good old plain text. The Name, Comments and CAPTCHA fields are mandatory. Note that http:// will be added automatically to your URL.

Name:

Email address (will not be shown):

URL (for example www.nemonisimors.com):

Comments (max 1000 characters):

What is the sum of 4699 and 12?