Weblog #702

Tuesday 2008-11-18 09:28
Author: Ingmarie Nilsson
Dagen i dag
Undra vad den kan bära med sig...?

"På pappret" är den helt "vanlig".

Packa väskan (med bad-träningskläder, matlåda och jobbgrejer), cykla till Medborgarplatsen, wet west-träning på Forsrenska badet, cykla till Södra Station (förhoppningsvis hinner jag inom Söderhallen för att köpa lite smarrigt bröd), pendeln till Flemingsberg, traska till KS, ner bland alla miltals av kulvert-gångar, byta om, till plan 4 (senast till kl. 13) , jobba, jobba, jobba (med en liten matrast inklämd), sluta (runt 21.30), ner i gångarna igen, byta om, "rusa" (?) till pendeln (vilket inte är så lätt med två kassa fötter så det gäller att få sluta i tid), cykla från Södra Station, inom ICA för att handla så det finns mat till i morgon, cykla "hem" till 08-lyan, packa upp, laga lunch och kvällsmat till i morgon, sova.

Phu!

Tänk vad mycket som hinns med!
Och vem vet vad som egentligen händer?

Kanske hittar jag en lott med en miljonvinst, blir den 980 000:e kunden på ICA och vinner en matkasse, får ett mail om ett jobb eller upplever ett extra roligt samtal.

Vem vet?
Spännande!

Varje dag är en gåva och absolut inte en självklarhet.

Ta vara på dagen i dag.
Den är din.

No comments yet to "Dagen i dag"

Add comment

No HTML allowed, only good old plain text. The Name, Comments and CAPTCHA fields are mandatory. Note that http:// will be added automatically to your URL.

Name:

Email address (will not be shown):

URL (for example www.nemonisimors.com):

Comments (max 1000 characters):

What is the sum of 4699 and 12?