Archive Dec 2007 (4 entries)

Sunday 2007-12-16 20:58
Author: Ingmarie Nilsson
Arlanda by night
Sista träningspasset i Sverige för i år är avklarat

Nästa gång löpardojjorna åker på blir i Indien. Bye bye vinterkyla, underställ och is. Hej hej bastuvärme, mygg och solsveda. Smått overkligt.. Frös som en hund när vi gick till tåget.Inga vinterkläder med. Allt för att packningen ska vara så lätt som möjligt. Men på något vis är den ändå på gränsen för maxvikten. Skumt.. Kan det vara alla skor? Wet westen? Böckerna? Eller är det shortsen?Fattar ingenting.
Hoppas jag inte får klaustrofobi i rummet i natt. Ska sussa några timmar på "Rest and Fly". Tur att älsklingen är med..
[Comments]
Saturday 2007-12-15 17:39
Author: Ingmarie Nilsson
Det närmar sig
Nu har jag varit slö. På att skriva alltså.Annars är det full rulle. Som vanligt.

Två avslutade kurser på Poppius så numera kan jag lägga till
"Poppius diplom i praktisk journalistik" i min CV. Känns bra.Ooootroligt bra till och med. Mailbombar DD och FK för att få dem köpa mina slutreportage men det går lite trögt måste jag säga. Läser de inte sina mail? I min värld tillhör det vanligt hyfs att åtminstone svara med ett "nej tack, är inte intresserad" svar. Eller kräver jag för mycket? De kanske har mycket att göra nu inför jul förresten.Dricka glögg, slå in julklappar och sånt där. Själv har jag inte slagit in en endaste julklapp utan istället plockat fram resväskan för på måndag åker jag och min käraste till Indien. Bye bye vinterkylan!Kroppen kommer inte att fatta någonting. Från - 10 grader till + 33 på några timmar.Tror jag skippar att ta med mig vantar...
[Comments]
Saturday 2007-12-01 21:27
Author: Ingmarie Nilsson
Förvirrad
Var det verkligen jag som tidigare i dag klagade på snön?

Måste ha varit tillfälligt sinnesrubbad. Det är ju REGNET som är boven. Helt utan förvarning så byttes de vita snö-is-spikarna till vatten-is-spikar.(Obs! Egna påhittade ord.) Fryser det nu så blir det skridskor istället för skidor. Synd på julskyltningen i morgon. Hade hoppats på en riktigt vit mysig sådan. Med glögg, pepparkakor och tomtar. Å andra sidan var det ganska behagligt att sätta sig på spinningcykeln i eftermiddags och svettas järnet.Avslutade seneftermiddagen med mat och film i soffan. Skönt!Och nu har jag papper till skrivaren igen och kan printa för glatta (ha ha) livet igen.
[Comments]
Saturday 2007-12-01 14:06
Author: Ingmarie Nilsson
Snön slåss
Hur mycket snö finns det i luften och varför ska den göra så sabla ont när den kommer i ögonen?

Borde skaffa någon slags glasögon med vindrutetorkare..Tips någon?
[Comments]