Weblog #100

Friday 2008-02-22 02:46
Author: Ingmarie Nilsson
Regn, oavslutade pass och nytt favvoplace
Man kan lugnt påstå att vädret skiftar. Snabbt!
Beachen i går, paraply och gummistövlar i dag.

Men det är fortfarande varmt så det är ändå ok. Fr.o.m i morgon ska det visst bli warmer. Runt 25-30 grader. Och fuktigt. Phu!

För första gången fanns det EN ledig spinningcykel på morgonpasset. De har ett helknasigt system till boknngen. 30 min. innan passet börjar får man ställa sig i kö för att "sign up".
Borde finnas bättre och enklare sätt. Typ internet eller att man kan boka i receptionen åtminstone dagen innan.
Ingen verkar tycka det nuvarande systemet är bra så det blir kanske en ändring.
Å andra sidan behöver man inte boka något annat pass. Det är bara att hoppa in och köra. :-)

Funderade ett tag på att åka till någon mall och fördriva tiden på. Har några saker jag ska leta upp.
Men regnet öste ner och tanken på att sitta i en sniglande kö på "95:an" lockade inte. Det blev bibblan och lite surfande i stället. :-)

Jag planerade att testa ett "Latino Dance" pass nu på kvällen. I ärlighetens namn var jag ganska seg innan men tänkte att det skulle nog bli en kul grej.
Började på passet med.
Efter två låtar gav jag upp. Stod mest och glodde och kände mig som ett stort fån. Alldeles för svårt, så all inspiration rann bort i en rasande fart. Hon som hade passet frågade inte ens om det var någon ny. Kasst! Det blev crosstrain och styrka i stället. Funkade bra det med.

Hade bestämt mig för att leta upp något ställe med wireless network och körde först till en Subway i närheten av gymet men inget napp där. Kollade med Barnes and Noble och jodå, de hade. Riggade upp allt men så visade det sig att man måste BETALA! Packade ihop igen, körde till Starbucks Coffee. Samma där men denna gången frågade jag INNAN om det var gratis. Man lär sig...
Fick i alla fall ett tips från en man som var där om ett ställe som heter Panera och WOW vilket ställe!
Gratis surfande, sköna fåtöljer och stolar, massor av olika bröd, soppor, sallader och annat smarrigt att välja på. Dessutom kan jag sitta här hela natten om jag vill!
Isn´t it wonderful?No comments yet to "Regn, oavslutade pass och nytt favvoplace"

Add comment

No HTML allowed, only good old plain text. The Name, Comments and CAPTCHA fields are mandatory. Note that http:// will be added automatically to your URL.

Name:

Email address (will not be shown):

URL (for example www.nemonisimors.com):

Comments (max 1000 characters):

What is the sum of 4699 and 12?