Weblog #1529

Sunday 2009-06-28 19:47
Author: Ingmarie Nilsson
Another day in paradise
För hur mycket bättre än så här kan det bli i Sverige?

Ledig dag, sol, varmt, snälla fötter och ett super trevligt sällskap av Bobo på (nästan) hela långpasset i dag.
TACK!

Det var meningen att det skulle vara fler men jag vet inte vart de tog vägen. (??)
Låg kanske och sov.
Badade.
Eller åt glass någonstans.
Vad vet jag, vad vet jag...

Gnetade ialla fall ihop timme i dag!
Ett nytt slags "rekord". :-)

Var så salt på kroppen att det riktigt knastrade om mig.
Måste vara en oerhört bra peeling!
Laddad med...
Laddad med...

...massor av vätska och den räckte precis! :-) (Det finns mer på "baksidan")
...massor av vätska och den räckte precis! :-) (Det finns mer på "baksidan")


Avslutade festen som vanligt.

I poolen.

Men inte nog med det!
Har även en underbart snäll man som fixar lunch till trött långlöpare, fantastiska "svärföräldrar" som pysslar om oss och som krona på verket kom "svågern" Mattias med sin Maja och barnen Moa, Matilda och Malte.
Även kallade de fem M:en.

Jag var så glad över att jag äntligen fick träffa dem "ordentligt", och fick tid att prata, att jag totalt glömde bort att fota...:-(

Men även solen har sina fläckar. ;-)

5 comments to "Another day in paradise"

Sunday 2009-06-28 23:03
Kenn1
Du klagar inte på att det är jobbigt att springa i värme som de flesta har gjort den senaste veckan! Har märkt att en del av oss lider mer när det blir 25-30+?! finns det nån fysiologisk förklaring till varför det känns som det flyter sirap istället för blod i ådrorna? pulsen är ju oxå högre långt innan vätskenivåerna har sjunkit,och då finns det ju ändå ingen luft att kyla ner som på den kallare årstiden? Men visst är det superskönt med riktig sommar,jag klagar inte:-)
Monday 2009-06-29 09:49
Ingmarie
Kenn1: Jag tror absolut det finns fysologiska förklaringar till om vi klarar värme/kyla bra eller dåligt. Jag är urkass när det blir för kallt. Inte snö men kall fukt. Stelnar till totalt. Visst är värmen "jobbig" men man får helt enkelt anpassa farten! Tror även många stressar upp sig redan innan på att det är såååååå varmt och det kyler ju inte ner precis... Vatten och sportdryck, spring i skugga, sänk farten så ska du se att sirapen ialla fall omvandlas till lättflytande sådan. ;-)
Monday 2009-06-29 09:49
Fisken
Wow! Jag FATTAR inte att ni löpnördar kan ge er ut i värme som smälter asfalt och springa? (Säger han som med glädje drar på sig ett svart skinnställ...) :-D
Sv: Tack för kommentaren! Ja åldersnoja är inget att leka med. Jag var rejält i källaren när jag var 27 år och känner igen det du beskriver... Inlägget i förrgår var helt ärligt inte så allvarligt menat utan mer en fylletanke om hur livet liksom bara flyter på och hur vardagen som är det "riktiga livet" liksom inte går ihop med den drömbild man hade som ung...
Monday 2009-06-29 14:14
Kenn1
Ditt mardrömsväder är det jag längtar efter att springa i jämt!!även humör och allmän energi är högre när det är ruggigt väder. Kanske det är ytterligare en dimension av människans mångfald att vi ska vara på topp olika årstider oxå? inte bara ha olika gener att utveckla för att "myrstacken ska funka" ? (Bra att du kör dina långpass,men har man en sann passion för löpning så ställer man ju inte in,bara kör när det är som minst varmt..
Monday 2009-06-29 20:39
Ingmarie
kenn1: Ja men visst är det så! Tänk om vi alla vore lika. Fy bubblan vad trist. Men oavsett väder så har jag faktiskt ALDRIG ställt in ett långpass. Inte ens avbrutit. Möjligtvis kortat ner det något. men sprungit har jag gjort. Tjurat på värre än en obstinat 3-åring. Så nog är det passion alltid... :-)

Fisken: ha ha. ja du ser! Jag svettas hellre i löparkläder (och kanske får en snygg solbränna på köpet, än stängs in i ett svart MC-fodral. Men helst gör jag nog båda...
Ditt inlägg var väldigt både kul och tänkvärt! Du skriver alltid bra! Full eller ej!

Add comment

No HTML allowed, only good old plain text. The Name, Comments and CAPTCHA fields are mandatory. Note that http:// will be added automatically to your URL.

Name:

Email address (will not be shown):

URL (for example www.nemonisimors.com):

Comments (max 1000 characters):

What is the sum of 4699 and 12?