Weblog #1607

Wednesday 2009-07-22 10:09
Author: Ingmarie Nilsson
It´s all about money
På tal om den beryktade svininfluensan.

Jag tror fortfarande att det är en extremt överdriven hysteri runt den och ett sätt för läkemedelsbolagen att hiva in stora mängder pengar.
Nu börjar jag bli mer och mer säker.
Läs mer här.

2 comments to "It´s all about money"

Wednesday 2009-07-22 13:39
Kenn1
Jag skrattade högt när 12-nyheterna hade prischocken på vaccinet som 1:a nyhet:-D Vilken överaskning det inte var!! Fan vet om inte maffian styr allting här i världen? karteller på allt där det finns mer än en aktör o alla dessa studier på framför allt mat som "måste" säljas!? För att återgå till svinsjukan, tänk om det blir en massa biverkningar där ännu mer medicin ska krängas!? eller värsta scenariot: benen lyder inte för löpning;-)
Wednesday 2009-07-22 21:32
Ingmarie
Kenn1: EXAKT! Maffia och pengar. Det är det som styr! Mer vill ha mer. "Undersökningar" görs där svaret blir precis som de vill ha det. Konstigt va? Vaccin är inte svaret på "allt". Man kan bli SJUK av det och det är inte ens säkert att det funkar! Det är som en slags falsk livlina som "de" försöker lura på oss. (Hoppas jag inte får sota för detta och blir liggande i respirator hela hösten....)

Add comment

No HTML allowed, only good old plain text. The Name, Comments and CAPTCHA fields are mandatory. Note that http:// will be added automatically to your URL.

Name:

Email address (will not be shown):

URL (for example www.nemonisimors.com):

Comments (max 1000 characters):

What is the sum of 4699 and 12?