Weblog #1780

Wednesday 2009-09-16 10:41
Author: Ingmarie Nilsson
Early riser
För att hinna med varannandagens löppass (får ju absolut inte missas!!) så var det bara att ställa klockan på aptidigt.

Jag ljuger om jag säger att det spritter i kroppen innan klockan är morgon men du vet hur det är;
a runner has to do what a runner has to do. ;-)

Eftersom jag är en rackare på att övertala folk ;-) så fick jag faktiskt sällskap.
Av en lika morgon trö... nej pigg runner, nämligen Peter.

Och nu sitter jag här på tåget till 08-land.
Lagom trött (men nöjd) och undrar hur i allsin dar jag ska orka jobba till kl. 21.30...

7 comments to "Early riser"

Wednesday 2009-09-16 18:25
H
Men vad du ger mig dåligt samvete...Jag är totalt slut o det enda positiva med veckan är att jag har skött maten bättre o ätit mindre godis ( inte orkat äta godis ens....då är det riktigt illa..;))

Sv: Jag har lärt mig att välja mina strider de sista åren om jag säger så. När man jobbar med nästan enbart stenålderskarlar måste man det. Är det en ung människa jag kan påverka på ett bra sätt kan jag lägga ner lite tid på det men oftast är det män runt femtioårsåldern o de kommer inte ändra på sig bara för att jag tycker att de inte borde uttala sig så. Men den dagen jag har ett fast jobb ligger de risigt till....Jag lyckades iaf få bort porrtidningarna i lunchrummet på min förra arbetsplats. ( Nej, jag skojar faktiskt inte...)
På tal om husdjur: Det är helt otroligt hur mycket de förstår. Det bara värker i kroppen när man måste lämna dem o de gör det inte precis lättare när de tittar så sorgset på en.
Wednesday 2009-09-16 19:11
Ingmarie
H; Det är inte meningen att ge dig dåligt samvete! Jag vet ju att du är uppe med tuppen i bland och simmar. (Och jag slipper slösa energi på ett jobb med mansgrisar...;-) )
Wednesday 2009-09-16 22:23
H
Jag hoppas att jag vänjer mig vid tiderna snart o kan komma igång med träningen igen. Ska nog ta en sväng till simhallen efter brunchen på lördag. Ska bara sova till tio först o ta igen lite sömn.
Han är ganska okej för det mesta men sista tiden vet jag inte vad som flugit i honom. Är han jättesnäll nån dag ska jag skriva det med så ni inte bara får den negativa bilden av honom. ( OM det händer...hihi...)
Wednesday 2009-09-16 23:29
mia
Är du i 08-land?
kanske hinner vi fika i helgen?

ja är så stockholmsnegativ nu...säg nåt bra om denna hemska stad:(

kramar
Thursday 2009-09-17 10:09
Ingmarie
H; Jag hoppas verkligen han har NÅGOT bra för annars har du ju ett mindre he..e hemma. Tips ang. träningen är att du redan på söndagen bestämmer veckans träningsdagar. Då behöver du inte fundera på om/nr du ska hinna. Även om du är trött så gör det du tänkt dig för det stärker dig! Ev. kan du dra ner på tiden. Lycka till!

Mia; Men oj vad det låter jobbigt! Jag tycker det finns mycket bra med 08! Ha som mål att upptäcka minst en ny grej varje vecka. Åk på utflykt, gå en kurs, gå på bio eller teater, finns massor av gratisgrejer att göra, sätt dig på Medborgarplatsen och glo på folk (fantastiskt intressant!), doppa fötterna i vattnet vid Hellasgården, spana på jetsetarna på Stureplan, sitt på en parkbänk och läs en bok, fönstershoppa eller träffa vänner.
Fullt program hela helgen för min del så ingen fikatid.
Kram
Thursday 2009-09-17 21:52
mia
tack för tipsen!

ja hänger rätt frekvent på hellasgården:)
jag är bara inte van vid stora städer. jag utflyktar och fågelskådar och det lär jag ju mig att göra här också.
Skrattade lite för mig själv.. du är liksom anspassad till storstan... jag tycker myllret av mäniskor är hemskt:) och kan inte sitta och "glo på folk" önskar jag kunde:)
Kram
Thursday 2009-09-17 21:57
Ingmarie
Mia; jag tycker med myllret av människor är hemskt. Faktiskt helt sjukt GALET! Och jag kan bli hyperstressad av det. Men jag försöker att "gilla läget" och coola ner mig genom att betrakta spektaklet och fundera på vart alla är på väg och vad de stressar till/från. Att vara i skogen lugnar. Men jag vet, det är verkligen inte alltid så lätt...
KRAM

Add comment

No HTML allowed, only good old plain text. The Name, Comments and CAPTCHA fields are mandatory. Note that http:// will be added automatically to your URL.

Name:

Email address (will not be shown):

URL (for example www.nemonisimors.com):

Comments (max 1000 characters):

What is the sum of 4699 and 12?