Weblog #1825

Wednesday 2009-09-30 18:28
Author: Ingmarie Nilsson
Stekt och kokt men inte varken rökt eller bränd
Det är högsommar-värme här.
Mellan passen har jag legat i solstolen och verkligen degat.

Hur underbart som helst!

Men om jag nu ska klaga på någonting här (vilket är näst intill omöjligt) så skulle det väl då vara att det är lite knepigt med klädseln...

På morgnar och kvällar är det nämligen rejält kallt, så varje dag har jag haft på mig på tok för mycket kläder på mig när jag sprungit.
(Och jag verkar inte lära mig heller...)

Som du kanske kommer i håg så berättade jag ju i går om att det finns otroligt fina grusvägar utmed den lilla floden i Gasteinerdalen.

Förra gången vi var här så cyklade vi på dem och jag minns att jag suktade, drömde, längtade, önskade och trånade efter att få s-p-r-i-n-g-a på dem.

I dag blev den önskedrömmen sann.

Från Badgastein till Bad Hofgastein är det ganska exakt 8 km.
Man får dock dra av lite för första biten går via Wasserfall strasse och den är i princip omöjlig att springa på nedför.
Upp är det dock betydligt enklare.

Hur som helst så är denna sträcka en dröm för löpare. Särskilt om man vill springa intervaller eller snabbdistans för den är flack, har perfekt löpvänligt grus och är helt enastående vacker!

I bakgrunden syns Badgastein
I bakgrunden syns Badgastein

Berget som syns lite svagt i mitten var där vi sprang första dagen då vi utgick från Angertal. Börjar förstå varför benen gjorde så himla ont dagen efter...
Berget som syns lite svagt i mitten var där vi sprang första dagen då vi utgick från Angertal. Börjar förstå varför benen gjorde så himla ont dagen efter...

Och här är det Bad Hofgastein som syns i bakgrunden
Och här är det Bad Hofgastein som syns i bakgrunden


Den uppmärksamme såg kanske att jag skrev mellan passen i början.

Det andra blev, inte helt oväntat kanske, i poolen.
Solbrännan är räddad! ;-)

2 comments to "Stekt och kokt men inte varken rökt eller bränd"

Wednesday 2009-09-30 21:57
H
Jag är så avundsjuk! Här fick vi skrapa bilrutorna i morse...vinterjackan kom fram o varje kväll har jag mössa...Men det var ganska fint höstväder med blå himmel o sol mitt på dagen. Tills jag skulle hem o de stora regnmolnen drog in med ösregn...
Wednesday 2009-09-30 22:48
Ingmarie
H; Åh vad trist! Jag kan stå ut med att både skrapa bilrutor och kyla men inte av att "tvingas" vara inne en fin höstdag. Kan du kanske gå ut en stund på lunchen? Bara för att njuta en aldrig så liten stund. Tänk om man kunde spara på burk. Så himla BRA det vore! Den som kommer på det kommer även att bli sjukt rik!!!!!!!!!!Och kan därmed vara ute/inne precis hur som helst;-)

Add comment

No HTML allowed, only good old plain text. The Name, Comments and CAPTCHA fields are mandatory. Note that http:// will be added automatically to your URL.

Name:

Email address (will not be shown):

URL (for example www.nemonisimors.com):

Comments (max 1000 characters):

What is the sum of 4699 and 12?