Weblog #1840

Sunday 2009-10-04 17:51
Author: Ingmarie Nilsson
Panik!
Åt frukost tidigt och av diverse anledningar (träning, transporter, dusch, stängt på stället som jag riktat in mig på och hm... dålig planering) så fick jag inte tag på någon mat förrän väldigt sent på eftermiddagen.

Jag blir smått (läs mycket) hysterisk när det börjar gå för lång tid mellan måltiderna.
Hysterin övergår så småningom till att jag blir folkilsken och går det för lång tid blir jag apatisk innan allt börjar om igen.

Hämtade ut min tågbiljett och hastade iväg till Taco-stället på centralstationen i 08-land.
På deras meny stod det Tofu som jag älskar.
Glad i hågen beställde jag men sa klart och tydligt i från att jag i-n-t-e ville ha den där torkade löken eller jordnötterna.


Gissa en gång vad som låg i det där paketet?

Eftersom jag var inne i det där folkilskestadiet så skällde jag ut dem efter noter och krävde alla pengar tillbaks. (Även för drickan som jag behöll)
Tydligen såg jag väldigt farlig ut för det funkade...
Alla pengarna tillbaks och jag gav mig iväg på ny matjakt.

Store&Coffee hittade jag den här mackan;


Vilken tur att jag har en stor mun.


Och jag blev äntligen mätt. :-)

4 comments to "Panik!"

Monday 2009-10-05 08:20
Dunceor
Tycker maten på Sthlm C är generellt dålig. Jag brukar alltid tvingas äta där när jag åker upp (oftast för besöka min bror som bor i Uppsala vilket jag nu ska göra i helgen i samband med SUM) och det är sällan man hittar något bra. Jag brukar ge upp och köra pizza-slice på PizzaHut.
Innan hade de bra baugetter på de stället som ligger snett över PizzaHut, i hörnan, men senast jag var där fick jag en ordentligt tråkig sak.
Monday 2009-10-05 10:26
Ingmarie
Dunceor; De tycker väl att de kan göra lite hur som helst där... Fast det har blivit bättre! Väntar bara på att ett vegoställe ska öppna...Värst är helt klart flygplatserna där man är absolut TVINGAD (om man vill ha mat) att ta vad som bjuds när man väl kommit innanför spärren. Och allt är dessutom sanslöst dyrt!
Monday 2009-10-05 12:36
Dunceor
Något som brukar finnas på de flesta flygplatser är typ en amerikansk pub som har fina veggie-burgare så även om det är rätt så dyrt så brukar det vara rätt gott =)
Monday 2009-10-05 15:24
Ingmarie
Dunceor; Det har jag aldrig ens tänkt på! Brukar inte ens kolla menyn på de där ställena...Tack för tipset!

Add comment

No HTML allowed, only good old plain text. The Name, Comments and CAPTCHA fields are mandatory. Note that http:// will be added automatically to your URL.

Name:

Email address (will not be shown):

URL (for example www.nemonisimors.com):

Comments (max 1000 characters):

What is the sum of 4699 and 12?