Weblog #1851

Wednesday 2009-10-07 10:15
Author: Ingmarie Nilsson
Post
Jag har varken vunnit på lott eller fått det där drömjobbet.

(Funderar dock på om jag kanske skulle göra som killen i Masses inlägg. Frågan är om det blir så mycket drömjobb. Får nog ha vissa tillägg på skylten i så fall...)

Däremot har jag fått ett stort paket på posten.

Så stort att det inte gick i brevlådan utan jag fick cykla och hämta det på Ingarvet.


Och i paketet låg två andra paket!
Spännande va? ;-)


Det är nämligen som så att tack vare n´batha, Medelsdistansaren och Dunceor, som var så himla hjälpsamma och alerta när jag letade helt förtvivlat efter bra skor som mina knepiga fötter kunde gilla, så blev jag själv en äkta skoletare på nätet.

(Phu, det var en lång mening det där...)

Och vad hittade jag då?

Jo, "mina" fina Fila-skor!

Två par för ynka 1000 riksdaler och det inklusive frakt!

Elvira var nog mest intresserad av att själva <strong>paket</strong>öppnandet gick fort, så hon kunde få m-a-t ;-)
Elvira var nog mest intresserad av att själva paketöppnandet gick fort, så hon kunde få m-a-t ;-)

8 comments to "Post"

Wednesday 2009-10-07 11:49
Dunceor
Ah nya skor, alltid trevligt!

Jag är rätt så nöjd på löparsko-fronten nu (även om jag väntar på att NB ska släppa sina nya lättviktare) men har spanat på lite nya vardagsskor istället ;=)
Wednesday 2009-10-07 12:05
Ingmarie
Dunceor; Nya skor är alltid trevligt! Så du är NB fan?
Wednesday 2009-10-07 12:43
Dunceor
Jag började som Asics-fan. När jag var mindre sprang min far och farbror mycket och min farbror vägrade köpa något annat än Asics. Eftersom vi hade samma storlek ärvde jag lite skor av honom.

Men efter sprungit ett tag och hittade lite lättviktare så hittade jag NB RC152 och de är utan tvekan de skönaste skorna jag någonsin har haft. Jag har försökt att hitta fler par av dem men det är omöjligt. Men nu kommer NB med en uppföljare till dem som är ännu lättare (NB RC130) och det är dem jag väntar på.

Sen har jag faktiskt varit på besök på NBs huvudkontor i Boston (jag promenera förbi och upptäckte man fick gå en rundvandring) så NB har en lite speciell plats i hjärta. Fast senaste köper var Nike Air Zoom Streak XC2.

För att mer visa hur skofrälst jag är så är jag även väldigt glad för NBs sneakers men även Nike sneakers. Mitt skoberoende har urartat totalt och jag köper rätt mycket skor ;)
Wednesday 2009-10-07 22:41
Ingmarie
Dunceor; Aaahhh! Vad underbart! Inte bara jag som är (löp)skosamlare. (Du kanske kommer ihåg hur det såg ut när jag var i USA...?) Om jag hittar en sko jag verkligen gillar köper jag genast flera par just för jag vet att de kommer sluta tillverka dem. (Finns det någon skomodell som funnits mer än 4 år??)
Du får passa på att kolla in Runners Store nu när du ska till 08-land. kanske du ska till USA snart igen? Och det var ju som sagt var himla smidigt att beställa via nätet men då gäller det att veta vad man ska ha.
Thursday 2009-10-08 07:57
Dunceor
Tyvärr är jag ju oftast så kort tid i 08-land så jag hinner aldrig gå inom RS. Jag har faktiskt aldrig ens besökt butiken vilket är himla synd för de har ett kanonutbud.

USA-resa planeras i augusti men det blir Austin,TX igen och jag har redan gått igenom alla intressanta skobutiker i den staden =) Dock så kommer jag nog beställa på nätet till min kompis i Austin som jag plockar upp när jag är där =)
Thursday 2009-10-08 09:09
Ingmarie
Dunceor; Trist. Att du inte hinner. Åker du direkt hem efter SUM? Tror de har söndagsöppet med nämligen. Austin låter underbart!
Thursday 2009-10-08 10:29
Dunceor
Ah de har söndagsöppet, det trodde inte jag. Jo då hinner jag gå inom där när jag åker hem. Jag åker på söndagen typ runt 15 något så bara ta sig in någon timme tidigare så kan jag kolla. Tack för tipset!
Thursday 2009-10-08 13:47
Ingmarie
Dunceor; :-D

Add comment

No HTML allowed, only good old plain text. The Name, Comments and CAPTCHA fields are mandatory. Note that http:// will be added automatically to your URL.

Name:

Email address (will not be shown):

URL (for example www.nemonisimors.com):

Comments (max 1000 characters):

What is the sum of 4699 and 12?