Weblog #2013

Wednesday 2009-11-25 09:32
Author: Ingmarie Nilsson
Influensan
"Nya influensan"-vaccinet har nu stoppats i Kanada efter rapport om allvarliga biverkningar.

Bara här om dagen hörde jag om en kvinna här i Falun som ca. två timmar efter att hon fått sprutan kände hur läpparna började domna och kort därefter däckade hon totalt i influensaliknande symtom.
I tio dagar!
Och det är inte första fallet jag har hört om på nära håll.
Svininfluensan.com kan du läsa ännu mer om du vill.

Jag är skarpt kritisk mot hur Regeringen har hanterat hela den här grejen med svininfluensan och massvaccineringen.
Man gissar, antar och skräms och riskerar ge livslånga biverkningar till båda barn och vuxna.

I ett pressmeddelande den 23/11 kan du läsa att frilansskribenten Leif Arnold anmält Regeringen till Konstitutionsutskottet för "hantering av svininfluensan och
pandemivaccinet dito".

Läs gärna även om svininfluensaviruset har muteratVaccinationsfarans sida.

Skrämmande är bara förnamnet.

4 comments to "Influensan"

Wednesday 2009-11-25 09:45
medeldist
Ja, det jag läst om ev biverkningar är att det finns sådana, som inte visar sig förräns efter ett tag. Små barn kan tex få epilepsiliknandne anfall ca en månad efter vaccinering, så det får man vara beredd på. Det finns också misstankar om att vaccinering i unga år ökar risken för utvecklande av autism i 3-årsåldern samt schizofreni i 15-årsåldern, men allt detta är ju givetvis svårt att bevis eftersom symptomen kommer så långt efteråt. En sak är säker dock, antalet fall av autism hos barn har ökat dramatiskt sedan i mitten av 80-talet, då vaccinering blev mycket mer vanligt.
Wednesday 2009-11-25 09:53
Ingmarie
Medeldistansaren; Exakt! Och läs som sagt var gärna "Vaccinfaran" och om hur viruset muteras. Där är bl.a en bra länk till Spanska sjukan. Skrämmande likt...
Wednesday 2009-11-25 13:06
medeldist
En sak till. Det är fascinerande att ser hur ett land som Sverige, där det mesta är reglerat; vi får inte köpa sprit annat än i speciella statliga affärer och trygghetsnarkomanin är påtaglig med cykelhjälmar för barn och andra påbud från Staten som ska minimera risker, plötsligt bestämmer för att helt och hållet strunta i riskerna och köra igång med ett sådant högriskprojekt som massvaccineringen ändå här. För mig som arbetar med riskhantering är det obegripligt hur man vågar göra detta med ett i stort sett otestat vaccin (och speciellt till barn, när andra länder inte tillåter detta!). Det är lite som om våra myndigheter slutat tänka själva och enbart förlitar sig på tillverkarna, lite ungefär samma som med livsmedelsbranschen där Livsmedelsverket fått, med rätta, kritik för att alltför okritiskt ta till sig råd från tillverkarna och strunta i forskningen. Är det ett utslag av den famösa svenska blåögdheten vi ser igen?
Wednesday 2009-11-25 21:59
Ingmarie
Medeldistansaren; Visst är det märkligt!? Vi är skyddade värre än det sköraste glas från vaggan till graven och det ska kontrolleras, vägas, mätas och följas upp in i det oändliga med nästan ALLT utom just det här verkar det som. det är inte bara blåögdhet, det är naivitet och ren DUMHET av den svenska regeringen.

Add comment

No HTML allowed, only good old plain text. The Name, Comments and CAPTCHA fields are mandatory. Note that http:// will be added automatically to your URL.

Name:

Email address (will not be shown):

URL (for example www.nemonisimors.com):

Comments (max 1000 characters):

What is the sum of 4699 and 12?