Weblog #2188

Wednesday 2010-02-03 19:59
Author: Ingmarie Nilsson
Roliga onsdagen och ä-n-t-l-i-g-e-n
Det blev som jag trodde redan i går.
En helt galet rolig onsdag!

Den började förvisso lite trögt.
Min säng var nämligen ovanligt skön just när klockan ringde i morse.

Men jag masade mig upp, fick på mig träningskläderna och avverkade 60 minuters löpslir.
Någon fart är inte att tala om så måtte allt det här slit-slirandet vara nyttigt på något annat vis. Om inte annat så borde det bygga pannben som bl.a. Marathon-Mia är specialist på.

Hur som helst så vaknade jag onekligen till liv i alla fall och tur var väl det för sen har det fortsatt med full rulle hela dagen.
Jobbet förvandlades till värsta fotostudion för det kommer att skrivas ett reportage om Powerplate-träning i en av de största månadstidningarna ganska snart.
(Jag kommer att flagga när och var sen.)


Det skulle vara ljussättningar än hit och än dit, det skulle sminkas och fixas hår på själva "objektet" medan jag, Miss Agda,
Camilla och mina två härliga klubbkompisar Karin och Ulrika agerade statister.

Men allt var ändå på riktigt.

Wiley från Powerplate Nordic höll ett pass för oss som, åtminstone jag, tyckte var både kul och svettigt.
I ärlighetens namn så brukar jag köra bra mycket tuffare när jag är själv, men det är omöjligt att hinna med allt roligt på 30 minuter för det är så fort ett normalt pass är.
Och det är inklusive stretch.
.
Tyvärr blev det bara en massa foto på mig men skrålla förbi om du inte vill se eller titta om du vill. ;-)

Pulshöjare
Pulshöjare

Armhävningar med "push up" och jo jag VET att jag "fuskar" med att vara knästående, men hade jag försökt mig på det på ett "riktigt" sätt hade min näsa varit krossad nu... ;-)
Armhävningar med "push up" och jo jag VET att jag "fuskar" med att vara knästående, men hade jag försökt mig på det på ett "riktigt" sätt hade min näsa varit krossad nu... ;-)

Magtrimmare
Magtrimmare

Sen var det då det där ä-n-t-l-i-g-e-n.

Under lunchen fick jag en stund med världens bästa Camilla.


Som jag längtat och saknat!
Helt klart är att den som väntar på något gott alltid väntar för länge. ;-)

Avverkade lite jobb innan dagens tredje pass. (Jag sa/skrev ju att det var en rolig onsdag!)
70 minuter vattenlöpning på Forsgrenska.
Hann precis bli klar innan rusningen, och nej, jag ska inte träna mer i dag. :-)

Hur har din dag varit?

11 comments to "Roliga onsdagen och ä-n-t-l-i-g-e-n"

Wednesday 2010-02-03 20:32
anneli
Helt utan träning tyvärr. Om inte krampaktigt styrande av bil fram och tillbaka till Skavsta genom snöstorm räknas. Skavsta var stängt - inget London.
Wednesday 2010-02-03 21:00
Anna
Men den har ju varit jättebra. Jag fick ju till ett monsterbra pass i snön och imorgon väntar vattnet på mig. Härligt att läsa om din braiga dag. Du måtte väl sova gott nu med tre pass i kroppen:)
Wednesday 2010-02-03 21:06
Staffan
Den har varit bra!! Minnesvärd lunchlöpning...eller löpning jag vet inte vad jag ska kalla min kamp mot väderelementen i halkan idag. Mer om äventyret kan du läsa om i bloggen men ta mig tusan fick jag inte till några korta fart-serier UTOMHUS idag i alla fall. Tre pass på en dag kommer jag nog aldrig att klara tror jag ;-)
Wednesday 2010-02-03 21:09
Sofie RW
Vad roligt att läsa om din braiga dag! Jag fick två sliriga löppass... jobbigt när det varade, men underbart efteråt, och när man tänker på hur effektiva de var!
Wednesday 2010-02-03 21:28
Benet
Wow! Tre träningspass på en dag. Du är för go! :-)
Min dag? Jo tack. Upp 5.00. På ett försenat tåg strax efter 6. På jobbet strax efter 8. Jobba, jobba. Hemma 18.30. Mat, mat. Byta om. Löpning till gymet. Gymma, gymma tillsammans med bror. Var seg idag. Hemma strax efter 21. Proteindrink innehållande mjölv, banan och ägg. Färdig för sängen snart. Klockan ringer 5....
Wednesday 2010-02-03 21:30
Benet
Ser förresten väldigt mycket fram emot att få läsa det där reportaget om Powerplate i den där månadstidningen! :-)
Wednesday 2010-02-03 22:25
Ingmarie
Anneli; jag såg det. Fy vad trist!Men vad Är väl en Londonresa mot att sova i egen säng och få slira runt i snömodd här hemma? ;-)

Anna; Vad roligt att du med haft en bra dag! vattnet kommer att vara ljuvligt imorgon. det känner jag på mig...:-)

Staffan; helt otroligt bra gjort! Så körde jag i går men i dag var underlaget bedrövligt. Snöplogarna har väl tagit rast några dagar nu....

Sofie RW; jag tycker vi röstar för en extra tidig VÅR! Eller åtminstone bättre vägunderhåll. Det här är för bedrövligt!!

Benet;Jag är stum! Starkt gjort att träna efter en så lång dag! Min kropp har aldrig gillat att gå upp kl. 05 och den kan inte vänja sig. Nu ser jag till att den slipper det i mesta möjliga mån.vet inte om du läser just den månadstidningen för den är ganska...."kvinnlig" ;-) Men under våren kommer den även i en tidning som börjar på R och är då författad av den där Nilsson.;-)
Wednesday 2010-02-03 22:55
MarathonMia
Tack för alla bilder - var ju nästan där!

Jag tränade 75 min militärträning - sedan ÅT JAG MASSOR AV MAT ;) och byggde pannben på vägen hem.
Wednesday 2010-02-03 23:47
Ingmarie
Marathon-Mia; Jag tror vi ska ta och mäta ditt pannben en dag...;-) Den där militärträningen ska jag testa så fort jag kommit över broskstadiet. ;-)
Thursday 2010-02-04 10:47
Karin Arthursson
Duktigt med 3 pass! Vad du orkar! Jag gav mig ut på eftermiddagen (efter kinesiologen och Powerplaten och lite snabb lunch)i fullkomlig spösnö, vind som fick löparjackan att fladdra som ett segel, djupsnö som bara täckte 10 cm underliggande brunmodd. Det var så jobbigt så jag började skratta till slut. Men jag kom runt mina 14 km (om än med lätt kräkkänsla). Som du säger, om inte annat bygger man mentalt! :-)
Thursday 2010-02-04 13:53
Ingmarie
Karin; Jag tycker DU är helt fantastisk som hinner och orkar. Jag har ju varken barn eller hus... Vad lustigt att du började skratta i går för precis så gjorde jag i dag. När jag äntligen hittade en snöröjd cykelbana så visade det sig att den var så nyröjd att jag hann ikapp plogmaskinen. Men han var för lusig så jag kunde inte springa bakom och framför hade JAG varit för lusig. Bara att vända...Men jösses vilka pannben vi bygger!;-)

Add comment

No HTML allowed, only good old plain text. The Name, Comments and CAPTCHA fields are mandatory. Note that http:// will be added automatically to your URL.

Name:

Email address (will not be shown):

URL (for example www.nemonisimors.com):

Comments (max 1000 characters):

What is the sum of 4699 and 12?