Weblog #2197

Sunday 2010-02-07 17:33
Author: Ingmarie Nilsson
Och så var det S som i Söndag och Super-super
Att få ihop logistiken trots att man bor i samma stad är inte alltid så lätt, men till slut gick det.

Utanför Eriksdalsbadet träffade jag min underbart fina vän
Anneli.

Bland söndagsflanörer, löpare, skidåkare, cyklister och annat knytt slirade vi bort mot och in i Nackareservaltet, vidare genom Hammarby Sjöstad, runt Årstaviken och tillbaks till startpunkten.

Ofta när man springer, i synnerhet om man springer och pratar, så är det lätt att man glömmer bort att titta sig runt omkring, men gör man det kan man upptäcka riktigt häftiga grejer!

Galet stor istapp som ingen av oss ville stå under...
Galet stor istapp som ingen av oss ville stå under...

Nästan lika stora...
Nästan lika stora...

Det är inte alltid heller så lätt att hålla sig till planen.
Den som jag hade om att det fick räcka med ca. 60 minuters löpning och resten i poolen för att skona fötter och ben.

För vad händer?

Tjing tjong så hade klockan blivit 120 minuter senare och jag begrep (som vanligt) ingenting.
Förstår inte riktigt hur hon gör, men att umgås med Anneli är det samma som att få tiden att tokrusa.

In på badet och ner i poolen (jag svirade förstås om till baddräkt innan) där jag fortsatte med 40 minuter vattenlöpning.

Trött? Näpp.

Ont? Nej!

Nöjd? Ja!

En Supersöndag med andra ord!

Ett annat super är Superbowl som går i natt (vår tid).

New Orleans Saints möter Indianapolis Colts.

Har ingen som helst aning om vem som kommer att vinna (vem har förresten det?) men jag vet att hade jag varit i USA hade jag suttit bänkad vid tv:n för det är helt galet kul att kolla på!
Men eftersom jag befinner mig i Sverige, och eftersom jag är alldeles för trött för att orka kolla hela natten, så får jag nöja mig att se snuttar av det i morgon.

Och drömma om att nästa år, då är jag over there...

12 comments to "Och så var det S som i Söndag och Super-super"

Sunday 2010-02-07 18:35
anneli
Tack för ett underbart pass Ingmarie! Hoppas jag inte drev ditt lår för långt nu...
Sunday 2010-02-07 19:12
Karin
Låter fantastiskt! Jag hade också ett roligt, soligt och underbart långpass med Peter. Vi pratade oavbrutet under de 2 tim och 20 minuter som vi sprang. Tiden gick fort även här, men vi blev lite trötta. Höll oss på vackra Järvafältet där allt var plogat perfekt, ingen modd, ingen halka, bara snö och sol och snö på träden. SKÖNT med ett bra långpass - ÄNTLIGEN!!!
Vi ses imorrn!
Sunday 2010-02-07 19:14
MarathonMia
Jag hejar lite extra åt dig också - jag har blivit inbjuden att vara med på HardRock i natt och skåda SuperBowl (tack för info vilka som spelar ;) nu behöver jag inte skämmas!)
Sunday 2010-02-07 19:24
Ingmarie
Anneli; Känns INGENTING! Tror det var just detta som mina ben behövde. :-)

Karin; Åh! Ingen modd!!?? Vi slirade runt och slet som galningar emellanåt. Det var bättre i går men inte alls lika kul...
Jättekul att träffas imorgon igen!:-)

Marathon-Mia; Wow! Skämmas ska du aldrig men nu kan du ju briljera lite extra. hehe Plugga in några termer med så blir du ännu mer oslagbar!(Eller du kanske redan är en hejare på det???)Förresten, du menar väl inte att du ska kolla på det och sen jobba? Å andra sidan, inget när det gäller dig förvånar mig för du är banne mig STÅLkvinnan personifierad!:-)
Sunday 2010-02-07 20:18
Miranda
Åh härligt Ingmarie! Super super super!!
Sunday 2010-02-07 20:32
Anna
Låter ju som en supersöndag. Härligt. Jag är inte det minsta intresserad av sport förutom vissa saker men dit hör inte superbowl. Måste dock hålla med dig om att man hade tittat om man befunnit sig over there. Jag ska med på hockey när vi är i New York, kanske får man blodad tand...eller inte!
Sunday 2010-02-07 21:21
Ingmarie
Miranda; :-)

Anna; Vet du, jag är inte heller särskilt sportintresserad... Vill helst göra själv. Men att se amerikansk fotboll, hockey, baseboll och basket "over there" ÄR kul! Helt annat än här.
Lyllos dig som ska till NY!!!Springa i Central park. Det är grejer det!
Monday 2010-02-08 06:45
Petra
Vad skont det lat! Och vilka fina svenska bilder! En rod stuga med vita knutar....och istapparna!! Jattefint! Nu fick jag faktiskt hemlangtan nar jag sag det dar. Nasta bild maste bli nagot fult med betong, typ skatteskrapan eller nagot. Fast t.o.m den ar ju ratt sa fin nu fortiden...:)
Monday 2010-02-08 07:44
Ingmarie
Petra; Vi kan byta! ;-)Skämt å sidor, jag förstår dig. Men de röda stugorna med vita knutar finns kvar så njut du av solen "down under". :-)
Monday 2010-02-08 10:05
Dunceor
Jag stannade uppe och tittade första quarter på Superbowl och det är alltid grymt trevligt. Amerikansk fotboll är roligt för det är en rätt enkel sport samtidigt som det krävs enormt mycket taktik.

Jag hoppades på att New Orleans skulle vinna, mycket för att jag har vänner där som flydde katastrofen och det är roligt att laget har lyckats komma så långt. Och New Orleans vann ju så jag är nöjd =)
Monday 2010-02-08 21:01
Ingmarie
Dunceor; Jag tycker med det är roligt! Fart och fläkt och en fest även om det bara är på high-shool nivå. Annat mot våra trista tillställningar där det i bästa fall är de närmast sörjande...
Monday 2010-02-08 23:16
rosenblom
Jag hade superbowl-nätter med kompisarna flera år i rad. Hur kul som helst. Men plötsligt blev alla så noga med att vara pigga på måndagarna. Märkligt.

Add comment

No HTML allowed, only good old plain text. The Name, Comments and CAPTCHA fields are mandatory. Note that http:// will be added automatically to your URL.

Name:

Email address (will not be shown):

URL (for example www.nemonisimors.com):

Comments (max 1000 characters):

What is the sum of 4699 and 12?