Weblog #2247

Monday 2010-03-01 22:43
Author: Ingmarie Nilsson
Slut
Inte jag (det ska mer till än ett trögt pass för att få mig ur spel) men däremot är vinter-OS över för denna gången.
Jag är ingen stor varken tv- eller sport-tittare för jag vill helst göra själv.

Men visst, det har varit några helt fantastiska ögonblick!
Hellner, Haag, Kalla, Ferry, Olsson, Pärson, Myhrer och curlinglaget (även om jag personligen inte tycker det sistnämnda är en OS-gren) för att nämna några.

Jag tycker med att Svt har lyckats ruggigt bra med sin OS-studio, val av kommentatorer och när det gäller musiken!

För nog är det väl fler än jag som gått igång på låtarna?
Som velat snöra på dojjorna och bara kuta (eller i alla fall skutta runt lite) när den här spelades;


Och den här;


Men jag satt kvar i soffan.
Och studsade. ;-)

11 comments to "Slut"

Tuesday 2010-03-02 00:00
Pernilla
Det har varit ett kanon-OS den här gången! Idag när jag kom hem visade de ett sammandrag över medaljstunderna, ruggigt duktiga tjejer och killar!

Idag har jag Yogat med Blossom på TV'n - ruggigt darrig får jag säga men nu ska jag verkligen försöka att få till 2 ggr/vecka.. Tur att maken kan gömma sig i dataspelsvärlden så han slipper se eländet ;)

Hoppas Du fick en bra start på veckan!
Tuesday 2010-03-02 06:54
Anna
Jag är ju annars inte så intresserad av sport men vinter os har verkligen varit kul att se på i år. Jag älskar båda låtarna och har dom i spelaren som peppmusik när jag behöver lite extra draghjälp.

Jag köpte och läste lite i Runners igår. Vilken bra artikel du skrivit. Jäkla tuff morsa det där. Jag gillar sådana reportage. Tack.
Tuesday 2010-03-02 12:56
jumper
En lätt impertinent fråga:

Är det bara svenskar som har givit dig fantastiska ögonblick från OS?
Tuesday 2010-03-02 20:22
Ingmarie
Pernilla; Jag har fått en rivstart på veckan. Hoppas den inte fortsätter så för då lär det bara vara en liten pöl kvar på söndag. ;-) Vad "duktig" du är som kör yoga hemma. Sånt är jag alldeles för odisciplinerad för...

Anna; Jag säger samma. Det var ovanligt bra! Vad roligt att du gillade artikeln! TACK! (Maila gärna RW och säg det. hehe)

Jumper; Ha ha. Befogad fråga. Ärligt; Jag har inte kollat, och framförallt HÖRT, på så mycket annat än när svenskarna tävlat. För att vara jag är det flera 100% ökning för jag brukar inte titta alls... Vad tyckte du var fantastiskt?
Tuesday 2010-03-02 22:51
jumper
Svar: Egentligen ingenting, men ett och annat var lite småroligt. Jag har egentligen bara tittat på skidåkning och curling. Skidåkning är trots allt skidåkning och ju längre desto roligare. Den traditionella höjdpunkten, femmilen med individuell start är dock dessvärre numera borttagen ur programmet. Och curling ... tja, "Hä går int å förklara för en som int begrip". :-) :-)
Wednesday 2010-03-03 13:13
Ingmarie
Jumper; Skidåkning och löpning är inte helt olikt och jag håller med dig, ju längre de åker desto roligare. Vet inte varför de tagit bort individuell start på femmilen. Fast nu är jdet u lite som långlopp inom löpningen. Mycket taktik och tålamod. Sånt gillar jag. ;-) Ang. curling så är det kanske att jag inte begriper allt men oavsett så anser jag det inte vara en OS-gren...
Thursday 2010-03-04 11:41
jumper
Naturligtvis är jag nyfiken på din lite märkliga åsikt att curling inte skulle passa som OS-gren. Vad skiljer curling från andra lagidrotter?
Thursday 2010-03-04 13:57
Ingmarie
Jumper; Det finns fler idrotter som inte hör hemma (enl. mig) på OS. Tycker helt enkelt curling är lite småtramsigt. Hur ansträngande är det liksom? Tycker med det är en konstig regel (och det gäller inte bara curling) att alla i laget får guldmedalj fastän man kanske inte ens har spelat. Vem vill ha den medaljen om man bara suttit på bänken? Eller har jag fattat fel?
Thursday 2010-03-04 19:23
jumper
Förlåt, jag missuppfattade dig.
Thursday 2010-03-04 20:22
Ingmarie
Jumper; Åh! I så fall var jag otydlig vilket inte var min mening.
Thursday 2010-03-04 22:21
jumper
Jag förstår.

Add comment

No HTML allowed, only good old plain text. The Name, Comments and CAPTCHA fields are mandatory. Note that http:// will be added automatically to your URL.

Name:

Email address (will not be shown):

URL (for example www.nemonisimors.com):

Comments (max 1000 characters):

What is the sum of 4699 and 12?