Weblog #2257

Friday 2010-03-05 13:55
Author: Ingmarie Nilsson
Frukostmöte
I tisdags nämnde jag ju att jag var på besök i en av stans största sportaffärer, närmare bestämt Adidas butik på Sveavägen


Främst riktade de sig till gruppen som skulle springa Göteborgsvarvet men vårt marathon-nätverk hade blivit inbjudna via Petra och vem tackar nej till en löparträff?

Jag kom dit lite för sent (hm..) men hann ändå få ta del av informationen om deras produkter. Både vad det gäller skor och kläder.

Milla (tyvärr bara hennes rygg), Terese, Miranda, Petra och Sofie (<em>som jag tror knappt syns..</em>) var några som spanade in kollektionen
Milla (tyvärr bara hennes rygg), Terese, Miranda, Petra och Sofie (som jag tror knappt syns..) var några som spanade in kollektionen

Fick även springa över en särskild "foto-platta" för att de skulle kunna se vilken sko som passar bäst för just mitt steg.
En sak är säker, min fotisättning var inte vad de brukar se.
På datorskärmen syntes nämligen bara min framfot.

Men "testaren" fann sig snabbt och jag fick faktiskt förslag på två par olika skor. :-)

Deras kläder verkar helt klart vara grymt bra för löpare med
funktionsmaterial och "rätt" skärning så det inte stramar och skaver.

Har du testat några av Adidas grejer och vad tycker du i så fall?

4 comments to "Frukostmöte"

Friday 2010-03-05 15:00
Staffan
Ååh, en riktig favorit-affär det där! Jag gillar verkligen Adidas grejer!

De har inte så många löparskor i sortimentet men de som finns håller riktigt riktigt bra klass. Jag har haft två par Adidas som distansskor och gillat dem båda. Adizero-serien (Boston, Adios m fl) är ju extremt populära lättare skor för mer drivna löpare, kan tänka mig att de skulle sitta som en mockasin på dig med ditt löpsteg :)

Kläderna är rätt dyra och jag har begränsad erfarenhet men mina Supernova vintertights, se bloggen, har varit en annan favorit i vinter.

Ha det toppen på din resa!!! Hälsningar från en endorfin-marinerad Staffan efter dagens drabbning med löpbandet, se bloggen om du hinner!

Friday 2010-03-05 21:01
Ingmarie
Staffan; Vad roligt! Och visst läser jag din blogg! VARJE dag! :-D Så jag har sett att du haft vinter tightsen. :-)Hoppas dock kunna slippa sånt snart...Trevlig helg!
Saturday 2010-03-06 11:01
Dunceor
Vilka skor rekommenderade de till dig? Jag har ett rätt rent framfotssteg också så är intresserad.
Vet du om de har Adidas Adizero PR till salu där, jag är på jakt efter dem..
Saturday 2010-03-06 14:39
Ingmarie
Dunceor; Om jag det kunde komma i håg...Får lov att återkomma med det svaret. Om de har din sko vet jag inte heller. :-( Ring och kolla vet jag!:-)Eller maila.

Add comment

No HTML allowed, only good old plain text. The Name, Comments and CAPTCHA fields are mandatory. Note that http:// will be added automatically to your URL.

Name:

Email address (will not be shown):

URL (for example www.nemonisimors.com):

Comments (max 1000 characters):

What is the sum of 4699 and 12?