Weblog #2330

Thursday 2010-04-08 04:47
Author: Ingmarie Nilsson
Test
Jag vet att en del av er läsare inte är så förtjusta i kläd-och skotest-blogginlägg men då får du helt enkelt hoppa över det här inlägget. :-)

Jag vill dock påpeka några saker;
1. Det här är saker jag har fått (utan tjat) och inte har några som helst krav på mig att "berömma".
2. Det här är också några av de ytterst saker jag har fått överhuvudtaget.
3. Om du inte gillar det faktum att jag faktiskt har fått lite träningskläder så behöver du inte skriva det i kommentarsfältet...

Men nog om det.
Till saken! :-)

Kommer du ihåg att jag för ett bra tag sedan fick en rosa påse
av Milla som bl.a innehöll de underbara trosorna samt linne och korta tights?

Det fanns mer i den där Röhnisch påsen. :-)

Ett par långa tights, en jacka och en tröja.

Tightsen har jag inte använt så där jättemycket (för varmt här) men de känns riktigt sköna och absolut löpvänliga. Sitter som en smäck på benen och med de där fina trosorna under känns det ännu bättre! :-)

Jackan är bland det mest rosa jag någonsin haft och troligtvis någonsin kommer att ha.
Jag är absolut inte någon "rosa person".

Jag är röd, orange och (lejon)gul! ;-)
(Plus lite svart och vit.)

Det här är inte direkt en jacka att kuta i, även om det nog är tanken, men vet du, jag gillar den skarpt!


~

Tröjan är lika rosa den men tvärtemot jackan så funkar den utmärkt att träna i.
Jag gillar dessutom den lilla detaljen med "tumhål".
Så även om dessa plagg egentligen är alldeles för rosa för mig så känner mig glad i dem och liksom lite "flickaktig.*
Och det kan väl aldrig vara fel fastän det är ganska längesedan jag var en (liten) flicka. ;-)

Så ser ni något rosa irra runt i 08:a-skogarna så bli inte oroliga eller rädda.
Det är bara jag. :-)

16 comments to "Test"

Thursday 2010-04-08 06:34
Caroline
Jag tycker du passar jättebra i den rosa färgen!! Fina kort på dig också!!
Thursday 2010-04-08 07:54
Ann-Charlotte
Jamen, du är ju jätterosa. Jag tycker du passar jättebra i rosa.
Inte undra på att du blir glad av att använda den färgen! Mera rosa till dig.

ACB
Thursday 2010-04-08 08:00
Anna
Jag kan inte låta bli att få ett stort leende på mina läppar. Jag tycker det är en superfin färg på både tröjan och jackan även om jag precis som du gillade tröjan mer. Jag vill ha mer färg på löparkläderna än vad det är.
Klart du ska testa kläder som du får, det är bara jag som varit en sur gammal avundsju tant. OCH vad underbart att du kan springa så lnge utan att få ont-ont. Riktigt kul att höra.
Thursday 2010-04-08 17:17
Ingmarie
Caroline; Tack söta du!

ACB;Jag kanske ÄR rosa i alla fall då? Men volanger hoppar jag över...;-)

Anna; Tant??? Stopp och belägg! Vad är då jag? :-O Men visst är tröjan fin!? Jag gillar den supermycket och är jätteglad över den. Tack för dina snälla ord.
Thursday 2010-04-08 19:44
Pernilla
Tycker du är fin i dina rosa kläder! Dessutom syns du där ute i vildmarken i fall någon skulle behöva ge sig ut och leta efter dig..
Thursday 2010-04-08 21:33
anneliten
Jag gillar att du fått saker - det är du väl värd! Men jag tycker nog inte rosa är din bästa färg (lite svårt att avgöra från foton visserligen)... Det blir lite kallt mot dina varma toner.
Friday 2010-04-09 03:29
Ingmarie
Pernilla; Tack! Och ja, det kan ju kanske behövas i bland att man syns med tanke på att jag gärna springer "omvägar". ;-)

anneliten; Där ser man. Alla tycker olika... Jag gillar plaggen oavsett om de är rosa eller ej och det är lite kul att ha några färgklickar i garderoben. :-)
Friday 2010-04-09 07:50
anneliten
Det betyder givetvis inte att du inte är jättefin eller att du inte ska ha dina rosa kläder! Menar bara att när du väljer själv gör du nog rätt i att välja andra färger. Sedan har jag lärt mig att ingen färg är "svart-vit" - vad jag menar är att det finns många typer av rosa, varmare (mer gult) och kallare.
Friday 2010-04-09 15:53
n'batha
Ingen missunnar dig gratis kläder. Tvärtom. Jag tycker dock att det är synd för bloggens skull.

Jag minns när jag satt och redigerade redaktionellt material till tryckta medier. Det man då sade om sponsrade artiklar var att det urholkade hela tidningen eftersom man kontaminerade det osponsrade materialet. Därför tog vi aldrig in sådant.

Jag tillhör ett utdöende släkte, nämligen de som tycker att en blogg ska ha integritet och undvika reklam och spronsrade inlägg. Jag vet att ingen tvingar dig att skriva något positivt om produkterna, men det behövs inte. Det är mängden exponering som räknas. Minns du Ny demokratis motto? "All exponering är god exponering". Minns också att jag har arbetat med PR och vet hur det fungerar, därför har jag alltid vägrat.
Friday 2010-04-09 16:30
Ingmarie
anneliten; Jag förstår! :-) Och skulle jag köpa hade jag valt annorlunda. tar gärna med dig som smakråd!

n´batha; Jag håller med till stor del. Det är just därför du inte hittar en endaste reklamgrej på den här bloggen. Inga annonser, inga banners, ingenting!Det är ju samtidigt en hårfin gräns det där. Nämna skomärket, vilket lopp man springer, vilken tidning man läser, mat man äter eller vilken klocka man använder är ju med reklam. För visst stämmer det att all reklam är bra reklam!!
Friday 2010-04-09 16:51
n'batha
Jag vill dock påpeka att om man använder sig av material som man själv betalt för och tycker är värt att rekommendera så anser jag att det är konsumentupplysning. Jag vet att gränsen är hårfin. Kommer initiativet till ägandet från ett företag tycker jag att det är reklam.

Själv har jag bara blivit erbjuden att göra ett sponsrat inlägg en gång och valde att säga nej. Jag resonerade så att jag ville hålla bloggvärlden som den spontana kontakt mellan personer som jag kände att det var, utan att smutsa ner den med kommersialism. Det har vi ju överallt ändå.

Jag gillar också att tumhålen kommer tillbaka. Min löparjacka är från -92 och har den detaljen. En väldigt praktisk detalj.
Friday 2010-04-09 17:01
Ingmarie
n´batha; Håller med. Jag hade faktiskt inga som helst krav på mig att skriva om plaggen utan valde själv att göra det.
Hade ju kunnat låtsas att jag köpt dem men jag valde att skriva att jag fått grejerna för att vara mer ärlig.

Tumhål är kalas! Fattar inte att inte alla löpargrejer har det! (Med långa ärmar vill säga. ;-) )
Friday 2010-04-09 18:42
n'batha
Enkel psykologi. Inga krav på motprestation gör att tacksamheten infinner sig och motprestationen blir större. Du tror väl inte på allvar att de ger bort prylarna för att de är snälla? Testat grejerna har de redan. Flera vändor. Det finns massor med undersökningar som visar att detta är en bra metod för att få god exponering. Jag har lite insideinfo ang Röhnisch.

Skitsamma. Det här var inte meningen att bli någon spotloska mot dig. Jag har redan gett upp kampen om de sponsorfria bloggarna. Jag anser inte längre bloggar vara den direkta kanal mellan människor. Det har vi själva redan förstört.
Saturday 2010-04-10 02:32
Ingmarie
n´batha; Du har förstås helt rätt. Jag är väl lättlurad...;-) Fast jo, jag tror att människor kan ge bort saker för att de är snälla! Jag får fortfarande grejer från min f.d. sponsor trots att de verkligen inte får någonting tillbaks.
Till mitt försvar har jag även fått några andra grejer + fått prova på saker som jag inte har skrivit om. (Mest för att jag har varit för lat...;-) )
Oavsett så anser jag verkligen INTE att Nemonisimors är en reklamblogg!
Den direkta kanalen mellan människor borde förresten vara live-inte via en blogg.
Sunday 2010-04-11 13:04
n'batha
Jag tror inte du är lättlurad men man kan inte VETA allt om allt.

Du vet nog mer om spronsorvärlden än jag. Jag vet lite mer om pr kanske? Jag vet att många sportmärken har stark pr-förankring i det mesta de gör. De ger inte bort saker om det inte gagnar dem. Hur det gagnar dem sedan är olika. Om du, som är ett namn inom löpning, använder deras grejer går det att mäta effekten av det. Större effekt hos Buud förstås men ändock. Det hänger mycket på målgruppen. Kvinnor i din ålder ser likheter med dig mer än killar i 20-års åldern förstås.

Det mest direkta mediet borde jag förstås skrivit ;)

Jag tycker tyvärr att din blogg nu blivit en reklamblogg. Naturligtvis tycker du inte det själv.
Sunday 2010-04-11 16:42
Ingmarie
n´batha; Trist att du tycker bloggen har blivit en reklamblogg. Förstår dock inte riktigt hur? För mindre än 5 "tester"?
För du menar väl inte att Powerplate och vattenlöpning är reklam?

Add comment

No HTML allowed, only good old plain text. The Name, Comments and CAPTCHA fields are mandatory. Note that http:// will be added automatically to your URL.

Name:

Email address (will not be shown):

URL (for example www.nemonisimors.com):

Comments (max 1000 characters):

What is the sum of 4699 and 12?