Weblog #2363

Tuesday 2010-04-27 21:26
Author: Ingmarie Nilsson
I en tidning nära dig
Kanske kommer du ihåg att för en hel evighetsuper sedan hade jag en super-rolig onsdag på jobbet då det bl.a. var foto-tagning för en av de största månadstidningarnas specialupplaga.

Numret kom i slutet av mars men jag fick det inte förrän i dag. :-(


Hyfsat stort uppslag om PowerPlate-träning men ska jag vara ärlig var jag verkligen inte särskilt impad över hur resultatet blev.


Inte med tanke på vilken himla massa tid jag/vi la ner på att fixa så de kunde vara där (på min lediga tid för det var Omöjligt att göra det när jag skulle vara där.) och få fram statister (som inte ens syns) för att det skulle bli riktigt bra.

Trist.

Men texten var positiv, även om den blev lite "fjantig" och jag vet att reportern verkligen gillar PowerPlate på riktigt.
Ingen fejk där inte!

Men snart, snart kommer ett finfint reportage med grymma bilder i en tidning nära dig så håll ut!

Ledtråd; Det är en svensk löpartidning och den är skriven av en tvättäkta fantast och bilderna är på en annan lika tvättäkta fantast. :-)
Gissa vilken tidning det kan vara? ;-)

7 comments to "I en tidning nära dig"

Tuesday 2010-04-27 22:15
Camilla
Då gör det alltså inget att jag glömde maila och beställa ett "statist"-ex av tidningen. Den hamnar helt enkelt på min bojkott-lista! ;)
Tuesday 2010-04-27 22:27
Ingmarie
Camilla; ha ha. ja ungefär. Jag har ett extra ex om du vill kolla. har bara bläddrat men av det jag läste så är det ingen "wow-tidning" precis...men den ANDRA tidningen! oj oj oj. ;-)
Tuesday 2010-04-27 22:48
anneliten
Va? Ska jag behöva köpa RW igen? Jag köper den ju bara när du skriver ;-) Eller Sofie.
Tuesday 2010-04-27 23:20
Pernilla
Då får jag shoppa tidningen imorgon! =)
RW får jag genom brevinkastet så den behöver jag inte passa/leta..
Wednesday 2010-04-28 05:09
Petra
Men en artikel ar anda alltid bra "reklam" aven om reportaget kandes lite fanigt. Och lite mer marknadsforing kan val inte vara fel for foretaget.

Den andra artikeln/tidningen maste vara RW, kan ju inte vara sa manga andra? (Du har manga jarn i elden Ingmarie, men jag gissar att du skrivit den!!)
Wednesday 2010-04-28 08:34
Karin
Lite flamsigt utseende och plottrig text. Jättetrist att ingen av statisterna fick vara med!! Dåligt! Men lite reklam är det säkert i alla fall.
Wednesday 2010-04-28 09:17
Ingmarie
anneliten; Du kan kolla i min. ;-)

Pernilla; Eller tjuvkika vid tidningsstället. ;-)

Petra; Det är sant men om det verkar "fjantigt" eller allt för fixerat vid t.ex. viktnedgång så skrämmer det kanske bort en del.(?) På de andra frågorna har du helt rätt. :-)

Karin; Ja vi får hoppas att det lockar någon! :-)

Add comment

No HTML allowed, only good old plain text. The Name, Comments and CAPTCHA fields are mandatory. Note that http:// will be added automatically to your URL.

Name:

Email address (will not be shown):

URL (for example www.nemonisimors.com):

Comments (max 1000 characters):

What is the sum of 4699 and 12?