Weblog #2378

Thursday 2010-05-06 22:03
Author: Ingmarie Nilsson
Jag väljer att vända tanken
Att jag inte kan springa det jag tränat för under hela denna långa vintern, Lidingö Ultra, nu på lördag är verkligen skit.

Du skulle bara veta hur jag har hoppats, drömt och hoppats lite till att det på något mirakulöst vis skulle vända och jag skulle kunna kuta trots allt.

Men icke.
Det blir ett DNS (Did Not Start) för mig på lördag.

Det gäller dock att se så mycket som möjligt från den ljusa sidan för livet blir både roligare och enklare då.
Inte hjälper det att deppa heller.
Tvärtom blir det bara ännu värre.
Dessutom får man sur-rynkor och vem vill ha det?
Med.

Så nu tänker jag så här;

Vad bra att jag inte ska springa på lördag för då kan jag göra något annat!
  • Jag kan heja på någon av mina vänner som ska kuta Kungsholmen t.ex.
  • Jag kan planera för något annat lopp som jag skulle ha missat om jag sprungit 50km nu.
  • Jag hinner hitta på lite annat på lördag än att "bara" kuta. Som att jobba. ;-)
  • Jag hade inte fått uppleva vattenlöpnings-passet i morse då svetten rann i ögonen och jag blev så trött att jag knappt tog mig upp ur poolen. 14 x 3½ minut med ca 40 sek vila. Phjuuu!

Och det bästa, vet du vad det är?.

Jo, om det stämmer med väderprognosen att det ska bli regn, kallt och blåsigt på lördag så är jag verkligen överlycklig att jag inte ska kuta, för det är då verkligen inte något Ingmarie-väder.
Jag vill ha sol, öken-värme och vindstilla.

Så egentligen kanske det var tur att jag halkade där på isen, för tänk vilka möjligheter det öppnade!

Och vad är väl en bal på slottet....;-)

14 comments to "Jag väljer att vända tanken"

Thursday 2010-05-06 22:18
anneliten
Jag har hört att det blir ökenvärme på LU 2011!
Thursday 2010-05-06 23:19
Pernilla
Du får ta ut hojen på en tur till Kungsholmen och agera hejarklack.. Njuta av ledigheten och se fram emot ett annat lopp.. Men surt är det ju ändå..
Kram
Thursday 2010-05-06 23:37
Ingmarie
anneliten; Jihaaaa!:-D Då ska jag kuta så dammet yr!

Pernilla; Det är lite min tanke faktiskt! Om det inte spöregnar...Då mesar jag och kör spinning i stället. :-)
Friday 2010-05-07 05:06
Petra
Helt ratt att vanda det till en fordel istallet - vad du ar klok! Och LU50 finns ju kvar till ett annat ar. Jag tycker som Pernilla att du ska ta med dig cykeln ut i skogen och kora en harlig runda, eller kanskse supporta nagon som springer Kungsholmen runt.

Om du soker riktigt Ingmarie-vader sa tycker jag att du ska hoppa pa flyget Down Under!:)
Friday 2010-05-07 07:42
LOPARJANNE
Tråkigt att du inte kan springa nu på lördag. Men en positiv Ingmarie kommer utan tvekan tillbaka.
När det gäller måndag så skulle jag gärna få en omgång om det fungerar efter lunch?
Och ser du en extra frusen och trött löpare på lördag så måste du vinka åt mig ;)
Friday 2010-05-07 08:25
Andréa
Jättetråkigt att missa något man tränat för och sett fram så mycket mot! Starkt gjort att vända det till något bra istället för att deppa ihop!

(Hoppas verkligen inte den där väderprognosen stämmer!!)
Friday 2010-05-07 08:35
Karin
Ska tänka på dig i dina varma gosiga kläder när jag står där kl 11.20 i startfållan i små korta byxor och löparlinne och fryser ihjäl. (+ släng-tshirt och sopsäck kanske, men det är inte mycket att hänga i julgranen) Jag är nog ingen ökenlöpare, som du, men måste det vara antingen eller? Kan det inte vara sol och 15 grader någon gång när man tävlar?
Friday 2010-05-07 10:47
Ingmarie
Petra; Jag älskar Down Under vädret! Så fort jag hittar ett sätt att försörja mig på så kommer jag! :-)

LöparJanne; Jag kommer nog att se mer än en trött löpare på lördag. ;-)
Du kan absolut komma på måndag efter lunch!
Maila mig på powerplate at ryggklinik.nu

Andréa; Visst är det. Men det kunde varit MYCKET värre! (Jag hoppas med väderprognosen är fel men enl. alla källor så tyvärr...)Lycka till i morgon!

Karin; Han som bestämmer vädret gillar nog inte "lagom". ;-)Du kommer att bli varm av farten i morgon. oj oj oj vad dina ben kommer att trumma på! :-)
Friday 2010-05-07 12:18
Madeleine
Positivt tänkande är helt rätt Ing-Marie! Det finns saker som kunde varit värre, eller hur?! - fast iblande är det svårt att se dem ;) Jag vet att du kommer igen! Å snart ses vi väl i skogen - eller hur?
Kram!
Friday 2010-05-07 12:48
Anna
Vad underbart klokt och bra tänkt Ingmarie, I LIKE!
Dessutom nyttigt för mina ögon att läsa. För vad är väl en bal på slottet när man kan röja gärnet i poolen? Det kommer fler lopp, fler lååånga lopp som du KOMMER kunna springa, glöm inte det. Uttrycket "Var sak har sin tid" fungera och sägs väldigt ofta hemma hos mig just nu. Stor kram!
Friday 2010-05-07 17:46
MarathonMia
Du får givetvis husera i Konradsbergsparken (Rålis) i familjens Partytält. Du ser Pappa Putte där :) med någon bror som inte tänker springa Kungsholmen.

Ditt lopp kommer. Det är Bästa-Mia-springar-vädret imorgon! Tjoho!

Jag hejar på dig när det är ökenvarmt.

Kram och tack för rätt tankeställning
Friday 2010-05-07 21:30
Ingmarie
Madeleine; Det finns massor av värre saker! Hur mycket som helst faktiskt. Jag far runt i skogen som en galning men snart springer vi ihop igen. Du o jag. :-)KRAM

Anna; O ja! Det kommer maaaassssooooor av lopp både för dig och mig och oj oj oj vad vi kommer att vara laddade och sugna!KRAM

MarathonMia; tack snygging! Om det inte är allt för kallt och blött så kanske jag dyker upp. Superbra att det är Miaväder i morgon. Om jag inte är där och hejar rent fysiskt så hejar jag för fullt på dig i mina tankar. Det hoppas jag du vet!KRAM
Friday 2010-05-07 22:12
Kenn1
Visst är det blandade känslor när tävlingen är nära men brukar det inte gå över ganska fort när tävlingslarmet lagt sig? Nu har du ju tyvärr gått ett tag med skadan men så fort du kan köra på lite mer kommer du att ta sikte på nåt nytt häftigt lopp,förhoppningsvis i varmt väder! Gjorde själv tävlingsdebut för ett par veckor sen med ett lopp på drygt en mil och var grymt nöjd men har sen dess inte kunnat springa utan att få ont i höger underben. Känner du igen symptom med en jämn molande värk runt/över hälen och 1dm upp ungefär? Ska på behanding nästa vecka och under tiden blir det crosstrainer o cykel, ok men,ja du tycker som jag,löpning är nr 1:-)
Saturday 2010-05-08 09:32
Ingmarie
Kenn1; Åh vad roligt att du har tävlat men blaj att du fick ont. :-( Känner inte igen dina symtom. (Det finns konstigt nog vissa delar på kroppen jag faktiskt aldrig känt av. Vrister och hälsenor är två av dem.)Hoppas terapeuten hittar felet och berätta gärna!!!Cykla ute är riktigt ok men det är LÅNGT från detsamma som att kuta. Kämpa på! Snart är det löparskorna som gäller igen. :-)

Add comment

No HTML allowed, only good old plain text. The Name, Comments and CAPTCHA fields are mandatory. Note that http:// will be added automatically to your URL.

Name:

Email address (will not be shown):

URL (for example www.nemonisimors.com):

Comments (max 1000 characters):

What is the sum of 4699 and 12?