Weblog #2381

Sunday 2010-05-09 09:00
Author: Ingmarie Nilsson
Tillägg
Två till som gjort kanonlopp i går!
Nämligen Jumper och Karin.
Nu har även Hempa lagt ut en rapport.

Läs, inspireras och njut.

Nu ska jag ut och leka en (liten) stund.
Förvisso med mig själv men jösses vad kul jag kommer att ha! :-)

4 comments to "Tillägg"

Sunday 2010-05-09 16:38
Ann
Oh, så bra med massa inspirerande länkar enkelt samlade, det tackar jag för! Igår verkar onekligen ha varit en bra dag att "persa" på...
Nu undrar jag vad du tror om jag skulle lägga in en långsam runda om 32 km i slutet på den här veckan, mest för att känna hur det känns att "bara" ha 10 km kvar till maradistansen? För hög skaderisk? Ska jag nöja mig med något kortare? Mina längsta pass har varit ca 30 km, och varit två till antalet. De har gått fint, inget ont.
Kram på dig!
Sunday 2010-05-09 18:45
Ingmarie
Ann; Varsågod! :-) Visst är det härligt att läsa om alla fantastiska prestationer!Och grattis till DIN! Jag tror absolut du kan prova 32 km nästa helg. Ta det lugnt och känn efter under tiden. "Trötthet" gills inte som orsak att stanna ;-) men "ont-ont" gör det absolut. Jag tror du grejar det utan problem. Ta det bara lugnt i veckan! Kroppen är sliten även om endorfinerna vill få dig att tro annat. Ev. något lättare fartökningspass(typ fartlek) på fredag, vila lördag och sen långpass.
KRAM
Tuesday 2010-05-11 16:30
Ann
Tusen tack igen för strålande tips! Kroppen känns förvånansvärt opåverkad från i lördags, jag joggar lite lugnt de här dagarna och det känns bra. Dock jobbar jag natt i helgen så jag tänkte ta det där långpasset på fredag. Det går nog lika bra tror jag!! Och någon trötthet ska jag inte duka under för!!
Kram på dig!!
Tuesday 2010-05-11 21:19
Ingmarie
Ann; Det låter bra! Den där piggheten veckan efter en halvmara/en mara kan vara mycket lurig. Man tror man är återhämtad och kör på för hårt/för tidigt. Men du är klok så det kommer att bli hur bra som helst!

Add comment

No HTML allowed, only good old plain text. The Name, Comments and CAPTCHA fields are mandatory. Note that http:// will be added automatically to your URL.

Name:

Email address (will not be shown):

URL (for example www.nemonisimors.com):

Comments (max 1000 characters):

What is the sum of 4699 and 12?