Weblog #24

Thursday 2007-11-22 20:35
Author: Ingmarie Nilsson
Nya vyer

I dag var en typisk sån där dag när kroppen (eller latmasken) försökte ta kommando över hjärnan och hela min dag. Ruggigt trött i morse när klockan ringde. Inte blir det bättre av att regnet hängde i luften och att det var sååååå grått.
25 km stod det på programmet så det vara bara att fylla vattenflaskorna och hoppa i skorna. Benen var lika tröga och trötta som sinnet var. Vem uppfann november? Och december, januari, februari och mars med för den delen. Vill ha ett snack med dig vem du nu är!
Hur som helst. Efter nästan exakt 30 minuter händer något. Jag var ute vid Hästhagen (Sickla) och plötsligt blir benen helt fulla av spring. De sprang vidare till Hellasgården, ut mot Älta, in i Nacka reservatet, ut igen mot Älta men lika fort in till Erstaviken och Erstabadet igen (här fick hjärnan extra njutning av de vackra vyerna)och sen tillbaks mot Sickla, via Björkhagen och uppför Danviksklippan igen.
Vad hände? Ja, jag vet inte.
Kanske den nalkande fullmånen?

No comments yet to "Nya vyer"

Add comment

No HTML allowed, only good old plain text. The Name, Comments and CAPTCHA fields are mandatory. Note that http:// will be added automatically to your URL.

Name:

Email address (will not be shown):

URL (for example www.nemonisimors.com):

Comments (max 1000 characters):

What is the sum of 4699 and 12?