Weblog #2426

Thursday 2010-06-03 21:06
Author: Ingmarie Nilsson
Upp och ner med solen
Löparpjuxen fick vila i dag.
Kroppen verkar inte vilja springa mer än två, absolut max tre dagar på raken.
Har absolut ingenting att säga till om där, så det är bara att snällt lyda..
Däremot tycker den det är helt ok att träna så i dag gav mig Sunnen en härlig tur i morgonsolen.


Jag gillar verkligen de där passen. Inte så långa, 80 minuter blev det i morse, men det är med fart och fläkt som jag trampar på!

Eller...
Det beror ju förstås på vem man jämför med.
Jag tycker jag kör för allt vad benen går men ändå finns det transportcyklare som kör om mig!
Visst är det vansinnigt fräckt?
Nästan lite taskigt.

Okej för att de ser ut som värsta proffsen och har suuupersmala däck, men ändå...
Kan ju inte tänka mig att de tar i för allt vad de är värda så som jag gör.

Nåja.
Livet är inte rättvist.
Snabba cykelben och tuff cykelskalle var inte det som jag blev tilldelad.;-)

Kvällssolen njöt jag än en gång av i bassängen, jag måste absolut vara en av deras trognaste gäster, och det var hur många som helst som simmade men bara jag som sprang.

Märkligt...

Nyfikenheten till vad jag hittar på finns, för det är alltid minst en som frågar, och de allra flesta säger att det verkar ju jättebra!
Men tydligen stannar det där.
Vid en fråga.
Är det modet som sviktar, lättjan som vinner eller ljuger de bara när de säger att det verkar bra och roligt?

Hur som helst så missar de något.

Jag säger som jag sagt så många gånger förr; vattenlöpning är både underbar och suverän träning.
Simma med.
Och gudarna ska veta att jag längtar tills jag kan göra båda sakerna i en riktig sjö!


Längtar du efter något just nu?

9 comments to "Upp och ner med solen"

Thursday 2010-06-03 22:37
Benet
Längtar efter maran. Med skräckblandad förtjusning. Längtar efter en kall Weizen efter maran. Längtar efter sommar, bad och ljumma långa, ljusa kvällar!

Är fascinerad över att du är så förälskad i vattenlöpning. I mitt fall blir det alltför sällan. Främsta anledning är rent logistisk. Hinner inte hem från jobbet förrän simhallen stänger. Och på helgerna vill jag inte kliva in i ett badhus när jag kan vara ute och springa/cykla istället... Lyckas jag fixa jobb närmare hemmet nån gång så ökar möjligheterna till vattenlöpning. En dag i veckan hade varit perfekt!
Thursday 2010-06-03 23:03
Andréa
Man kanske borde testa vattenlöpning nån gång då.. fast jag måste errkänna att jag tycker det verkar fasligt tråkigt :) Men vem vet, jag kanske tycker det är lika underbart som du! Får nog försöka testa nån gång i sommar iaf.. :)
Friday 2010-06-04 06:30
Therese
Jag längtar efter att sommaren ska komma igång på riktigt! Det händer så mycket skojigt alldeles snart. Många roliga lopp som ska springas, många underbara helglångpass med bikinin och handduken i ryggan, för att inte tala om Hallands 3-dagars där jag ska springa öppna banor, fjällorientering i Hemavan, kajak i fjorden utanför Mo i Rana i Norge och sen ska jag persa på halvmaran antingen i Halmstad eller i Stockholm!

Och så ska jag simma i HAVET!!!
Friday 2010-06-04 08:45
Ann-Charlotte
SEMESTERN!!!
Och att du skall komma löpande, f-n vad jag tjatar....men det skulle vara så himla roligt.

ACB
Friday 2010-06-04 09:35
Ingmarie
Benet; Det är den där Weizen du ska tänka på när det är jobbigt i morgon. ;-) vattenlöpning en gång/v. skulle vara kalas för dig tror jag. Kan vara värt att lägga tid på och se vad som händer!

Andréa; Absolut! Du har ju inget att förlora! Ge det mer än en gång bara. För mig tog det faktiskt flera ÅR. (Japp, tjurskalle is my middle-name...)

Therese; My gååååd! Hur lång ledighet har du? Låter som en helt perfekt sommar!

ACB; Jag är glad att du tjatar! Jag vill och jag SKA! KRAM
Friday 2010-06-04 14:17
Taina
Vattenlöpning är både roligt OCH skonsamt. För två år sedan, när jag drogs med en skada och jag ville inte vara utan min träning, så "fick" jag springa i bassängen för min physical therapist. Det plus elliptiska träningsredskapet, som jag inte blev lika förtjust i. Men tack vare det så lyckades jag springa hela maran i Hartford. Tiden ska vi inte snacka om då jag är (fortfarande och kommer så att förbli) så långsam. Men jag kär med "I DID IT!".

Jag längtar efter att få springa på barmark hela långa sommaren och hösten!
Friday 2010-06-04 18:30
Jesper Scheutz
Längtar vansinningt den dagen choach Ingmar säger dags att börja löpträna nu orkar din kropp med din vikt. Hur fan jag kunde sätt min kropp i 103 kg fattar jag fortfarande inte. Men det är klart då hadde jag inte lärt mig så mycket om att viktminskning inte är bara att bestämma sig. Det krävs mycket mer än så =) Bara att kappitulera livet har mer översakningar i sitt sköte än vad som är bra för oss själva att veta i förväg.

BMI 30 hej då =) //J
Friday 2010-06-04 19:04
Pernilla
Semester står högst upp på min önskelista, tätt följd av ben som har återhämtat sig.. Men semester blir det först i augusti.. Och augusti innebär också i alla fall två lopp =)

Tycker du är tuff som kastar dig iväg med Sunnen med cykelskor! Själv skulle jag nog inte få loss fötterna från pedalerna..

Passar på att önska Dig och Magnus en trevlig helg! (antar att Du ska peppa Anneliten imorgon..)

Friday 2010-06-04 21:32
Ingmarie
Taina; Vad härligt att även du kommit på och gillar vattenlöpning! Synd att vi bor så långt i från varandra annars kunde vi ju köra ihop. :-) Barmark-YES!

Jesper Sheutz; Att bestämma sig är en början men det sköter ju så att säga inte sig själv...Nu kommer det att finnas en till i ditt liv som kolar dig. och hejar på!:-)

Pernilla; Åh, en till som får vänta på ledighet till i augusti.Men tänk vad skönt att få lämna av till de som redan varit lediga och är tvungna att jobba. ;-)

Få loss cykelskorna är inte så svårt. Gäller bara att "clipsen" på pedalerna är för hårt åtskruvade.
(Jag ska peppa på anneliten och en hel radda andra. Phu!)

Add comment

No HTML allowed, only good old plain text. The Name, Comments and CAPTCHA fields are mandatory. Note that http:// will be added automatically to your URL.

Name:

Email address (will not be shown):

URL (for example www.nemonisimors.com):

Comments (max 1000 characters):

What is the sum of 4699 and 12?