Weblog #2472

Sunday 2010-07-04 20:27
Author: Ingmarie Nilsson
Så här kan man med göra en varm söndag i juli
Allt är som bekant relativt och det var långt ifrån lika långt som vissa andra sprang i dag men tre timmar är ändå tre timmar.
Och till mitt försvar får jag väl säga att jag pausade inte. ;-)

Visst var det varmt, och visst var det jobbigt.
Fel, det var emellanåt skitjobbigt!
Men så där är det ibland och det är liksom bara att gilla läget.
Just de passen bygger säkerligen både pannben och en massa extra mitokondrier och jag hade absolut inget ont någonstans. :-)

Tre timmar senare
Tre timmar senare

Cyklade nästan direkt till Flatenbadet och sprang 30 minuter i vattnet.
Gudagott för en kokande kropp.

Sa jag att det var väldigt gott med mat efter det där?
Eller att jag inte kissade förrän långt senare på kvällen?
Eller att det var superskönt att inta denna positionen?


Vad har du gjort i dag då?

14 comments to "Så här kan man med göra en varm söndag i juli"

Sunday 2010-07-04 20:30
Therese
Tre timmar är grymt bra i den här värmen! :)

Själv har jag sprungit längre under en dag än jag nånsin gjort, jag har badat i Fylleån och jag har haft en strålande, fantastisk dag! Livet är bara så underbart!
Sunday 2010-07-04 21:05
Andréa
Jag avslutade inte med vattenlöpning, men väl med ett dopp :) Och jag kör nog hellre utan pauser faktiskt!
Sunday 2010-07-04 21:40
Kenn1
Har alltid tyckt att den nedre gränsen för långpass är 30km så jag har väl bara sprungit mellanlångt idag:( dock väldans tidigt,innan tuppen och de andra morronpigga djuren!! Orsaken till det var att grannarna hade förlorat tidsuppfattningen och drog igång en efterfest 04.20:-( så istället för att ligga i sängen och sjunga med till U2 nostalgiframkallande " I still haven´t found what i´m looking for" så drog jag iväg bara med en kopp kaffe i magen. 29km blev det iaf och att se o höra skogen vakna var en upplevelse som jag har festprissarna att tacka för..
Sunday 2010-07-04 23:03
Ingmarie
Therese; Tack! Kan inte annat än hålla med dig!

Andréa; Bara att komma i plurret är underbart! Pauser är trist. ;-)

kenn1; haha! Jag tycker du har sprungit långt jag! Tänk på att det inte var längesedan du inte kunde springa alls. (Det försöker jag göra för att peppa mig själv) Du din stackare verkar ha värre granar än vi! Men kanske var det någon mening när du fick så fint pass och sen ändå ha hela dagen till förfogande! Något mål just nu?
Monday 2010-07-05 01:52
Marianne
Åh, jag kommer in på Din sida, men inte på min egen blogg. Det är varmt som satan i Beijing. Men det verkar det ju vara hemma också. Varma hälsningr/Marianne
Monday 2010-07-05 06:51
Kenn1
Kan inte springa riktigt så mkt som jag vill då skadan ligger och "pyr" men varannan dag just med MTB som alternativ. Helt okey men helst skulle löpningen vara 4 av 5 pass,det är perfekt. Sen är det ju lidingöloppet det börjar snackas om i löpgänget och visst lockar det men bestämmer inget förrän om en månad. Ska du tävla nåt snart,tycker du tränar otroligt bra just nu med 3h-pass i värme!?
Monday 2010-07-05 07:53
Ingmarie
Marianne; vad roligt att du kunde titta in! Ja här är varmt här med men jag tror det är värre i en kokburk som Beijing! Ses snart hops jag! KRAM

Kenn1; Ja man får vara glad för "det lilla".... Jag skulle med vilja kunna kuta mer men 5dagar/v. är jag JÄTTEnöjd med! Förra veckan blev det 8½ timme. :-) Men även om jag tränar bra så betyder det inte att jag är i bra form. Så länge jag inte har ont så är jag nöjd även om det går i 6-minuters tempo. Jag har några lopp jag funderar på men vågar inte bestämma något för det verkar som om när jag gör det så går det åt pipan. :-O Håller tummarna för att du kan kuta Lidingö! Tror MTB är superbra alternativ. (Och vattenlöpning förstås. hehe)
Monday 2010-07-05 11:00
jumper
Svar: Skyfflat höbalar.

(Men sprang i middagshettan i fredags, den gången dock tyvärr utan bad efteråt)
Monday 2010-07-05 12:23
Taina
Det blev 20 km klockan sju på morgonen. Det blir alldeles för hett och fuktigt här. Nu är det slutspurtvecka för snart börjar semestern. Det blir inte så mycket av att blogga just nu, men det kommer...njut av värmen.
Kram!
Monday 2010-07-05 12:27
Petra
Jippie - 3 timmar ar ju kanon! Sa harligt att hora att du ar i form igen! Jag har idag bara jobbat och sitter nu framfor burken igen... en typisk mandag!
Monday 2010-07-05 12:59
Jeppe
Puh 3 timmar i den värmen... vilodag för min del men nu bär det av till gymmet. Baklåret känns mycket bättre idag så det är påväg åt rätt håll. Tack för alla goda tips och uppmuntrande ord.

Ta hand om dig!

Peace Love och Löparskor
Monday 2010-07-05 13:22
anneliten
Å vad törstig du ser ut på bilden! Och imponerande jobbat i värmen! Nu vet jag ju att du gillar värme, men det måste väl ha varit väl varmt också för en "nordisk kenyan"?
Monday 2010-07-05 13:50
Emilia
Bra jobbat :) Tänk den dagen man orkar springa i tre timmar :).
Blir ingen resa till NY, som du skrev, skoskav är inget att leka med.
Fått en allvarlig dum infektion i benet och foten pga... skoskavet.
Jaja resan kan man skjuta på iaf som tur var, NY finns kvar om några dagar!
Kram
Monday 2010-07-05 15:53
Ingmarie
Jumper; Åh! Höbalar! plötsligt åkte jag 35 år tillbaks i tiden då jag höll på med sånt där. (Jo jag var ung då..)Än i dag ÄLSKAR jag lukten och kan känna hur det kliar av alla stick. ;-)Och hö brukar betyda hästar... Tufft gjort att springa mitt på dagen! Bad ska man alltid ha tillgång till. :-)

Taina; Här är rena tropiken. Helt makalöst! Väldigt osvenskt. :-) Skönt att du snart får semester!

Petra; Om det är någon tröst så jobbar jag med och har en "helt vanlig måndag"... Men någon ska ju det. ;-)

Jeppe; Skönt att låret blivit bättre! Kör hårt!

anneliten; Visst fasiken var det VARMT! Hallucinerade om bubbelvatten och ÖL!

Emilia; Aj aj aj! Jag har fått det där så en gång med av en banal blådsa och det slutade med blodförgiftning och sjukhus i en vecka. Därför jag vet att man ska vara försiktig... Krya på dig! NY finns som sagt var kvar.

Add comment

No HTML allowed, only good old plain text. The Name, Comments and CAPTCHA fields are mandatory. Note that http:// will be added automatically to your URL.

Name:

Email address (will not be shown):

URL (for example www.nemonisimors.com):

Comments (max 1000 characters):

What is the sum of 4699 and 12?