Weblog #2555

Tuesday 2010-08-31 23:09
Author: Ingmarie Nilsson
Vill man vara fin får man lida pin
Ja så brukar det ju heta i alla fall.

Problemet är att oavsett hur mycket pin jag lider så kommer mina fötter aldrig att bli "fina" eftersom de är obotligt knöliga och fula.
(Om jag inte låter någon sätta kniven i dem förstås men det tänker jag försöka undvika så länge jag bara kan.)

Men pinad blev min lilla (nåja) fossing i dag igen av den där stötvågs pickadollen.
Fast i ärlighetens namn är det inte farligt längre och superduper naprapat-Stefan är både nöjd över resultatet och störtsäker på att det snart är helt bra.
Och honom tror jag på!

Kombinationen stötvåg + Powerplate verkar vara mina fossingars recept för egentligen borde de nämligen inte må så pass "bra" som de gör.

Kantiga och knöliga som få men ganska glada. Och välvårdade, det är de!
Kantiga och knöliga som få men ganska glada. Och välvårdade, det är de!

Eftersom man inte ska anstränga det behandlade området efter behandling (väldans mycket behandling där) så fick jag ju se till att rasta mig före både den och jobbet. ;-)

En makalöst härlig entimmes löpning och ovan nämnda Powerplate blev det och eftersom vattenlöpning är väldigt snällt mot stötta fossingar så blev det förstås det i kväll.
Något annat vore ju liksom otänkbart.

4 comments to "Vill man vara fin får man lida pin"

Wednesday 2010-09-01 14:24
Jenny
Jag är imponerad av din vattenlöpning. När jag var skadad för något år sedan körde jag också massor av vattenlöpning. Jag gillade träningen, men här i lilla Linköping fick jag lite konstiga blickar när jag sprang omkring i vattnet istället för att simma! Kanske är folk med toleranta och öppna i stora staden:)?
Wednesday 2010-09-01 17:29
Pernilla
De må vara kantiga och knölig men tänk allt Ni har upplevt ihop! :) Och tänk vad bra de är trots att de spökar ibland :)
Wednesday 2010-09-01 21:24
Ingmarie
Jenny; Du vet väl att Marie Söderström-Lundberg, som inte bara är Linköpings utan en Sveriges genom tiderna bsta löpare, har travat åtskilliga timmar i Linköpings bassäng? Jag med. :-) Låt folk glo. Man vänjer sig. De kanske tycker glor för att du är så himla snygg! :-)
Folk glor här med. Massor! men jag bryr mig inte. De flesta är bara nyfikna.

Pernilla; Ja de ÄR bra, mina fossingar. :-)
Tuesday 2020-02-25 06:01

Add comment

No HTML allowed, only good old plain text. The Name, Comments and CAPTCHA fields are mandatory. Note that http:// will be added automatically to your URL.

Name:

Email address (will not be shown):

URL (for example www.nemonisimors.com):

Comments (max 1000 characters):

What is the sum of 4699 and 12?