Weblog #2761

Wednesday 2011-02-09 23:33
Author: Ingmarie Nilsson
Lugnet före stormen (Men jösses vilken Opåhittig rubrik! Sorry...)
Det finns säkerligen fördelar och nackdelar med alla jobb men en stor fördel med att jobba skift är att man (läs jag) kan träna när inte "alla andra" tränar.

Det är oftast lite lugnare både på badet och gymet under dagtid och det var verkligen filbunkslugnt när jag kom till Forsgrenska badet tidigt i förmiddags.

Massor av plats, lugnt utan en enda "plaskare" och t.o.m riktigt tyst!

Inte från idag för riktigt så här lugnt var det inte. Det här var ett unikt drömtillfälle!
Inte från idag för riktigt så här lugnt var det inte. Det här var ett unikt drömtillfälle!

Men du vet hur det är.
Skenet kan bedra!

Utan att jag fattade hur var det som om varenda Söderbo skulle bada, plaska och vattenjympa.
Samtidigt.

Fullt poppande i högtalarna när de satte igång jympandet och ungefär samtidigt drog de på lika mycket inne i spinningsalen.
Antar att det är det som kallas stereo? ;-)

Men jag körde mitt ganska hårda 90-minuterspass trots meterhöga (nåja) vågor och dunkadunka.
Det var ju onekligen väldigt livat! :-)

Att sen få skjuts ända fram till ytterdörren efter jobbet av en fantastiskt snäll kollega, hitta en välfylld påse med olika smarriga nötter som älsklingen köpt till mig och kunna krypa ner i min egna säng som Elvira the cat värmt upp och veta att i morgon är det en hel lekdag som väntar, ja det gör ju inte denna dagen direkt sämre. :-)

7 comments to "Lugnet före stormen (Men jösses vilken Opåhittig rubrik! Sorry...)"

Thursday 2011-02-10 00:13
Lennart
Hej Ingmarie!
Det här kanske inte riktigt hör till inlägget :-) men hur går det med boken du fick när du fyllde år? Har du hunnit läsa något i den?

MVH
Thursday 2011-02-10 06:30
Johanna Almberg
Hej.Visst har det sina fördelar att jobba skift,däremot så tycker jag att jobba natt är förskräckligt slitigt numera(försöker undvika det i den mån det går)När jag vaknar på eftermiddagen(oftast runt kl 14)känner jag mig hur seg och OMOTIVERAD som helst,men det brukar ju ge sig efter en stund.Vi har time care(vi lägger vårt eget önskeschema och sen måste vi korrigera det solidariskt).Hur har ni det?jobbar du heltid? helgerna har ni öppet då oxå eller går de opererade pat direkt till IVA?Vad härligt med "lekdag"det finns inget bättre än att kunna träna i lugn och ro och äta gott i lugn i ro för jag ANTAR att om DU menar lekdag så innefattar det en HEL del träning.Idag står det knäplastiker på min op.agenda,ganksa tungt men väldigt rolig operation för oss op.syrror.Ja det är väldigt fysiskt tungt jobb,speciellt alla statiskta ställningar,gäller att tänka ergonomiskt och NATURLIGTVIS träna mkt. Ha en bra lekdag. KRAM
Thursday 2011-02-10 07:36
Ann-Charlotte
Kul att se dig på jobbet!!!

Kram kram
ACB
Thursday 2011-02-10 09:14
Ingmarie
Lennart; Sorgligt nog har jag inte ens hunnit börja... Men jag håller på med två andra böcker! En löpbok och en "vanlig".:-)

Johanna Almberg; Vi lägger schema i Heroma. Har använt Time care innan och principen är nog densamma. Denna första schema period har jag dock blivit tilldelad mina pass så det är bara att niga och ta emot. ;-) Visst är nattjobb SEGT! Men jag ska inte jobba heltid även om en heltid natt inte innebär 40timmar/v (Tack och lov. Då hade nog INGEN jobbat natt!)Vi har helgöppet med men med mycket lägre bemanning. Och jo, du har rätt i det där med LEKdag. :-) Hoppas du får en underbar dag bland knäna! ;-) KRAM

ACB; Detsamma! Känns superbra att ha dig där! Kramellikram
Thursday 2011-02-10 12:37
Taina
Fattar vad du menar! Jag brukar träna på lunchen och det går bra det med. Passen på gymmen är väl inte alltid de tystaste precis och här i USA tycker jag de spelar så in i h*ve högt! Överallt.

Vilken make du har! Ska tipsa min...

KRAM
Thursday 2011-02-10 19:26
fitnessjossan
Haha jag känner igen det där! Ibland tror man att man får hela gymmet/badbassängen för sig själv och mitt i lugnet kommer det skolklasser och pro-gäng haha. :-)
Thursday 2011-02-10 20:26
Ingmarie
Taina; Musiken är ett ständigt tvistoämne. :-( I gymet jag går på i Albuquerque är där ingen musik! Du kanske ska åka dit? ;-) Här är det blandat. Även inom satskedjan. Föredrar tystnad så kan var och en lyssna på sin musik. :-)
Min älskling är unik men du kan nog lära din. :-)

fitnessjossa; Visst är det fräckt? ;-)

Add comment

No HTML allowed, only good old plain text. The Name, Comments and CAPTCHA fields are mandatory. Note that http:// will be added automatically to your URL.

Name:

Email address (will not be shown):

URL (for example www.nemonisimors.com):

Comments (max 1000 characters):

What is the sum of 4699 and 12?