Weblog #3035

Tuesday 2011-10-04 23:12
Author: Ingmarie Nilsson
Lyx och underverk en helt vanlig vardag
Egentligen skulle jag bara vilja vara hemma nu och yoga, springa, skriva, yoga, springa, skriva, yoga, springa, skriva men eftersom de där sysselsättningarna så dåligt betalar mina räkningar och mat så är det ju en himla tur att jag har ytterligare någon som gör det.

D.v.s ett "riktigt" jobb (vad nu det är) som dessutom är väldigt roligt och som gör att jag hinner njuta av dagsljuset innan det är dax att stämpla in.

Nästan två timmar hann jag kuta och som genom ett under försvann vartenda regnmoln, himlen blev klar blå och solen fick chans att sprida sitt ljuva sken rakt på mig.
Det där är vad jag kallar både tur och lyx!


Ett annat under (och lyx) är att pendel-tvärbana-tub-resandet funkade helt felfritt både till och från jobbet.

Det är minsann inte mycket som behövs, eller som jag begär, för att livet ska leka! :-)


5 comments to "Lyx och underverk en helt vanlig vardag"

Wednesday 2011-10-05 16:34
Ann-Charlotte
Tänk att så "lite" kan göra så mycket. Och då menar jag ju förstås transportgrejen, att man blir så glad när det funkar!!!
Vädret är underbart, blir man också glad för.

Kram
ACB
Wednesday 2011-10-05 17:39
Maria
Håller med ovanstående kommentar om hur fint det är att "så lite" kan göra så mycket. Själv blev jag varm i hjärtat av ett stort leende och fina ord från en nästintill okänd människa. Gjorde min dag :)
Wednesday 2011-10-05 21:46
Ingmarie
ACB; ja, nästan lite galet... Med tanke på att vi bor i ett högteknologiskt land så borde ju så "enkla" saker liksom funka. (?)
KRAM

Maria; Ett leende från en okänd kan göra underverk! Försöker ge tillbaks på samma sätt. :-) (och hoppas jag inte skrämmer någon. haha)
Wednesday 2011-10-05 22:19
MarathonMia
Dagens solstrålar gav lite lyxkänsla! Verkligen. Jag smiter ut på lunchen och suger i mig strålarna. I joggingskor förstås!
Thursday 2011-10-06 10:38
Ingmarie
MarathonMia; Visst gör de! Så sällan de visar sig att när de väl kommer gäller det att vara snabb som attan!

Add comment

No HTML allowed, only good old plain text. The Name, Comments and CAPTCHA fields are mandatory. Note that http:// will be added automatically to your URL.

Name:

Email address (will not be shown):

URL (for example www.nemonisimors.com):

Comments (max 1000 characters):

What is the sum of 4699 and 12?