Weblog #3079

Thursday 2011-11-10 18:12
Author: Ingmarie Nilsson
Trissdag
Men inte i form av skraplotter utan så här;

Löpning + spinning + vattenlöpning
Löpning + spinning + vattenlöpning

Utan någon som helst smärta.
Vet inte hur det är med dig men för mig är det som den allra högsta lott-vinsten. :-)


4 comments to "Trissdag"

Thursday 2011-11-10 19:25
Kenn1
Ett eget triathlon bara sådär en torsdag,inte illa! och glädjande att du är smärtfri,bara att njuta av träning med efterföljande endorfinrus:-)(börjar själv läka ihop efter backkraschen nere på skatås,hemska skrapsår som gjort kroppen både stel och öm,men har börjat röra på mig iaf:-)
läste precis det intressanta men skrämmande repotaget du gjorde i RW,och tycker det är nyttigt att läsa annorlunda och gripande berättelser. Att det kan gå så illa med ett litet skärsår,fruktansvärd otur! (försöker komma ifrån nån av dom tre dagarna du är i Göteborg men det ser mörkt ut nu men vet säkert i mitten på nästa vecka)
Thursday 2011-11-10 19:42
Ingmarie
Kenn1; Ja du vet. Små sår.... Har själv hamnat på sjukan med tut-tut-bilen pga av en liten blåsa på foten! Har ju haft miljarder (nåja) blåsor innan men just denna blev en akut blodförgiftning där jag var så nära andra sidan jag bara kunde bli utan att trilla över. Hu!
OM du kan komma ifrån så är tisdagen bäst. jag kan förflytta mig. ;-) Lunch kanske? Eller tidigt morgonpass? (Dock inte FÖR tidigt....)Kommer att bo vid Eriksberg.
Krya på kroppen!
Friday 2011-11-11 07:34
bureborn
Härligt att du kan springa igen!
Men nog är det bra underligt ändå. Så fort NYM är passerat så tillåter din ankel dig att kuta igen. Inte utan att man börjar fundera på himmelska ingripanden.
Friday 2011-11-11 18:01
Ingmarie
bureborn; Det är underbart! Och visst är det mysko hela den här grejen...Nästan så jag tror att jag inbillat mig alltihop! :-O

Add comment

No HTML allowed, only good old plain text. The Name, Comments and CAPTCHA fields are mandatory. Note that http:// will be added automatically to your URL.

Name:

Email address (will not be shown):

URL (for example www.nemonisimors.com):

Comments (max 1000 characters):

What is the sum of 4699 and 12?