Weblog #32

Friday 2007-11-30 22:50
Author: Ingmarie Nilsson
November är slut
I morgon är det första december.Första advent och julskyltning på söndag. November som kändes som en evighetslång grå månad är plötsligt slut!

Skönt men samtidigt skrämmande. Att tiden går så himla fort. Två gånger kvar på Poppius bara och sen är det med slut. På ett sätt skönt, men på ett sätt sorgligt och trist för det är så himla kul. Här börjar ialla fall adventsmyset synas i alla fönster.Julgranen på vår lilla gård är tänd. Vi har satt upp adventsljusstake och ljus på balkongen. Julmarknaderna avlöser varandra och det är svårt att välja. I helgen är det bland annat en i Vassbo.
I dag var jag hos polisen för att göra en intervju. Fick träffa en helt fantastisk kvinna som jag absolut vill skriva om. Vilken berättelse hon bär på!
Det gör vi förresten alla.Två timmarspasset idag gick okey men sliret gör att benen är rejält trötta. men plogbilarna gör sitt jobb bra. Sandat och fint på de flesta ställena. I Falun vet man att vintern kommer vaaaaarje år. inte som i 08 land eller i min forna hemstad Halmstad.Där blir man lika chockad varje år. kaos när det kommer fem snöflingor på raken. Ja jisses.

No comments yet to "November är slut"

Add comment

No HTML allowed, only good old plain text. The Name, Comments and CAPTCHA fields are mandatory. Note that http:// will be added automatically to your URL.

Name:

Email address (will not be shown):

URL (for example www.nemonisimors.com):

Comments (max 1000 characters):

What is the sum of 4699 and 12?