Weblog #3723

Thursday 2013-06-20 20:08
Author: Ingmarie Nilsson
Ta chansen och anmäl dig till en kväll som kan göra din löpning ännu roligare!
För att bli en bättre löpare behöver man naturligtvis springa en del men med hjälp av olika övningar kan du lära dig att springa både effektivare och snabbare samtidigt som du minskar risken för skador.
Kombinationen av konditionsträning och ett effektivt löpsteg kan göra din löpning både roligare och öka dina chanser till att prestera bättre.

Alla kan vara med på denna kväll, oavsett om du precis börjat springa eller om du är en van löpare som vill ta din löpning till en ny nivå. Vi fokuserar främst på löpteknik, styrka samt rörlighet så därför spelar det ingen roll hur snabbt eller långt du brukar springa. Det behöver inte vara så komplicerat som många kanske tror utan tvärtom både roligt och enkelt.

Vi som håller i kvällen är löpcoacherna Ingmarie Nilsson och Kenth Svensson. Två löpare som tillsammans har sprungit i mer än 50 år och hunnit avverka hundratals lopp i olika distanser.
Allt från 800 meter till ultralopp.

På ett enkelt och konkret sätt kommer vi att förklara och praktiskt visa en mängd olika löpskolnings-, löpstyrke- och rörlighetsövningar. Eftersom vi alla har en individuell löpstil och olika behov, så kommer det finnas möjlighet att få personlig coaching, vilket är möjligt eftersom vi är två löpcoacher på plats.

Datum för kvällen med oss löpcoacher är tisdagen den 2 juli klockan 17:30-20:00 i Tantolunden på Södermalm i Stockholm. Samling vid minigolfbanan nere vid vattnet.
Max antal på kursen är 12 deltagare och minimum för att kursen ska bli av är 6 deltagare.

Pris: 600 kr/person. Betalas kontant på plats. Först till kvarn gäller!

Frågor och anmälan mailar du till:
snabbafotter@gmail.com eller ingmarie17@gmail.com
Våra hemsidor:
Snabba fötter och Yoging.

Varmt välkommen!


2 comments to "Ta chansen och anmäl dig till en kväll som kan göra din löpning ännu roligare!"

Friday 2013-06-21 22:28
Jonna
såna här typer av event kan jag verkligen sakna här i obygden! nu springer jag inte just nu men ändå..
Saturday 2013-06-22 10:10
Ingmarie
Jonna; Du bor i finbygden Jonna! Och det blir fler chanser. :-)

Add comment

No HTML allowed, only good old plain text. The Name, Comments and CAPTCHA fields are mandatory. Note that http:// will be added automatically to your URL.

Name:

Email address (will not be shown):

URL (for example www.nemonisimors.com):

Comments (max 1000 characters):

What is the sum of 4699 and 12?