Weblog #39

Sunday 2008-01-20 20:48
Author: Ingmarie Nilsson
Tio av tio möjliga poäng
Tänk att en helg kan gå så fort. Nu har tjejerna åkt hem och det känns så TOMT!

Det har varit en underbar söndag. T.om. vädergudarna var med mig. Strålande sol och någon minusgrad i morse. Lena skjutsade upp Lisa och Johanna till simhallen. De två sistnämnda körde wet west, solade och bastade och hade en helskön förmiddag. Jag, Caroline, Kajsa och Catharina "plockade upp" Lena efter att vi sprungit upp till simhallen. Vi fick dessutom fint sällskap av Per Dicander och Maria Robertsson från Dalaregementet. Mycket uppskattat!Turen gick runt sjön Varpan. Ganska exakt 15 km runt hela och med en extra tur runt Falu Koppargruva fick några av oss ihop till runt 2½ timmar.Inte så illa!
Lena och Caroline vände efter en bit. Lena för att hinna tillbaks till Grandgymets "Body Pump" och Caroline till sin massage som var sååå ljuvlig. Sa hon alltså. Jag har ju bara fått lyssna på alla rosor som strötts över de där knådarna.
Hm.. Måste nog boka in en tid där. Verkar vara grymt bra.Alla har varit helt lyriska efteråt. Kajsa som var sist in för knådning verkade sväva på moln efteråt.
Magic!

Lunchen blev lite utspridd, men mätta och belåtna traskade vi upp till ett av Sveriges världsarv. Falu Koppargruva. (Världsarvet i Falun) De hade ordnat en extra tid bara för oss och vi fick en fantastisk tur under jord.
Av de 3 MILEN småvägar gick vi 700 METER. Snacka om logistik..Hur fick de ihop allt? Det fanns ju inte precis GPS då. Inte ens lampor.
I´m impressed! Men fy sjutton vilket liv de levde. Plötsligt blev intervaller och tröskelträning en barnlek.
Behövs lite perspektiv på tillvaron ibland... Fika i Bagarstugan med mumsiga kakor och helmysig miljö blev det innan vi traskade tillbaks genom Faluns äldre kvarter. Underbart gulliga och fina hus. Några som t.o.m. funderade på om de kanske skulle köpa en liten stuga där. Kanske det blir en HAIS filial i Falun så småningom?
Godis och annan färdmat inhandlades, väskorna hämtades och sen tåget hem för fem i gänget. Caroline körde bilen hem till Sandviken. Själv cyklade jag hem till Vasagatan. Alla var eniga om betyget på helgen. Tio av tio möjliga poäng.
Massagen fick t.o.m 10+.
Var det något i luften i det där rummet eller? Något med bänken? Eller var de bara så himla bra?
Nästa läger är redan spikat. Midsommar. Det blir träning, träning,lite mer träning, midsommarstångsresning, midsommarstångdans, knätofs, fiol och hela biddivitten!


No comments yet to "Tio av tio möjliga poäng"

Add comment

No HTML allowed, only good old plain text. The Name, Comments and CAPTCHA fields are mandatory. Note that http:// will be added automatically to your URL.

Name:

Email address (will not be shown):

URL (for example www.nemonisimors.com):

Comments (max 1000 characters):

What is the sum of 4699 and 12?