Weblog #42

Monday 2008-01-21 21:39
Author: Ingmarie Nilsson
Depp
Inte Depp som i Johnny utan som i sorg, nedstämdhet,finne på näsan, svarta moln, regngrått, smog, grus i dojjan - ja ni fattar.

Det blir ingen resa i morgon..
Läkaren var inte nöjd med hur (ben) såret såg ut. Var först på vårdcentralen för återbesök, remiss till akuten där de hänvisade mig till infektion. Där var det stängt så jag gick till akuten igen, men nej, tillbaks till infektion där jag satt och väntade typ 40 min. innan de kom tillbaks. Vänta vänta. Träffade två läkare för jag har visst satt myror i huvudena på dem för ingen vet vad det är!!! Scary! Beslut togs om att jag inte fick resa men mer rävgift (allså antibiotika) skulle jag ha och återbesök på måndag. PLUS en ny remiss tll ortopedakuten där jag fick, just det, väääänta. Frågan var om de behövde operera eller sätta in slangar så skiten rinner ut. Men för en gångs skull hade jag "tur". Det behövdes inte.

Fy sjutton vilken tungrodd instans landstinget är! Förra veckan blev det nog sammanlagt två dygn och då var 98% vänta. Hela dagen i dag har gått åt. Var tack och lov ute på en rejäl (löp)tur i morse. Annars hade jag väl helt fått nippran.
Har inte helt träningsförbud men det får inte vara "hårt".
Anders åker ändå som planerat i morgon. Jag har bokat av samt bokat ny biljett. Och därmed ännu mer jobb för att få tillbaks pengarna via avbeställningsskydd.
Så jag åker nästa tisdag, den 29:e, och stannar i stället till den 4/3.
Kanske det finns någon mening med detta. Men just nu är det skitsvårt, nej, totalt omöjligt att se det.
Fast en sak är bra, nu slipper jag städa lägenheten i Florida som vi ska bo i.Den har stått tom i ett och ett halvt år så det är nog viss dammvarning.

No comments yet to "Depp"

Add comment

No HTML allowed, only good old plain text. The Name, Comments and CAPTCHA fields are mandatory. Note that http:// will be added automatically to your URL.

Name:

Email address (will not be shown):

URL (for example www.nemonisimors.com):

Comments (max 1000 characters):

What is the sum of 4699 and 12?